На межі

Жанр
триллер, кримінал
Країна
США
У ролях
Сем Уортінгтон, Елізабет Бенкс, Джеймі Белл, Ентоні Макі, Генезіс Родрігез, Ед Харріс, Кіра Седжвік, Едвард Бьорнс, Джо Урбан, Уільям Седлер
Режисер
Асгер Лет
Час
102

Після того, як несправедливо звинуваченому у крадіжці унікального діаманта, чесному поліцейському Ніку Кессіді вдається втекти з під варти, він їде в Нью-Йорк, знімає номер на 20-му поверсі манхеттенського готелю і ... виходить з вікна на карніз будівлі. Через короткий час проїжджу частину біля готелю заповнюють сотні людей: репортери і зеваки, поліція і спецназ, пожежники, медики та «парламентер» Лідія Андерсон. Вся увага Нью-Йорка прикута до людини на карнизі!

Почавши вмовляти чоловіка, що стоїть на межі, Лідія впізнає в ньому свого колишнього коханого. У процесі переговорів Нік переконує Лідію, що його підставили, і що діамант ціною в 40 мільйонів нікуди не зникав, а так і стоїть у його власника Девіда Інгланда, і що у Інгланда є спільники у поліції, готові його вбити і т. д. і т.п. Лідія схильна вірити Ніку і, зрозуміло, хоче допомогти. Ні їй, ні комусь ще, невтямки, що те, що відбувається - всього лише гра, яка потрібна, щоб відволікти спецслужби від реальної крадіжки, яка відбувається у саме ці хвилини, крадіжки того самого діаманта, за який Ніка і посадили до в'язниці. Як завжди, в самий відповідальний момент, ідеально розроблений план дає збій - мікрофон на шиї Ніка, за допомогою якого координувалися дії грабіжників, починає барахлити, часу все менше ...

Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати

Інші фільми зараз

анімація, комедія, сімейний, США, Китай, 2024
комедія, пригоди, роуд-муві, Україна, 2024
комедія, пригоди, фантастика, фентезі, США, 2024

Рецензія

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Це допоможе багатьом прийняти правильне рішення. Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять.

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або для написання відгуку
Враження
0/12
Обслуговування
0/12
Відгук:

Завантажити фото:
Фільтри