Спікер – Наталія Карпова.

Найбільш актуальне завдання підприємців – створити для працівників такі умови праці, щоб їм хотілося щоранку повертатися на роботу та працювати краще, ніж раніше. Для цього слід правильно мотивувати. Для мотивації, у свою чергу, потрібно багато зусиль, часу та знань, щоб зрозуміти, чого дійсно хочуть працівники, як їх заохотити до ефективнішої роботи.

Навчання в межах модуля «Управління персоналом» у Громадській Школі Бізнесу дасть учасникам всі потрібні знання щодо рекрутингу, мотивації, оцінки та навчання персоналу. Окрім того, спікер Наталія Карпова пояснить, що означає бути управлінцем, розповість про етапи розвитку підприємства та можливості ситуаційного лідерства.

«Так, зараз в країні інфляція. Втім, як і раніше, є людський капітал. Є співробітники, з якими можна досягнути будь-якої цілі. Як? Надати їм впевненості, заспокоїти, пояснити, що це далеко не перша і не найгірша криза зі всіх, які ми переживали. На модулі «Управління персоналом» у Громадській Школі Бізнесу я розповім про всі можливі методи нематеріальної мотивації. Повірте, вони дієві. Як би ви сьогодні не індексували зарплату, завтра це доведеться робити знову (звісно, якщо ви не «прив’язали» зарплату до курсу долара). А потреба в нормальному ставленні та підтримці буде завжди».