Ліга мрії

Жанр
Драма, історія, спорт
Країна
Франція
У ролях
Тім Рот, Сем Нил, Томас Кречман, Фішер Стівенс, Жерар Депардье, Джемайма Уест, Мартін Джарвіс, Джейсон Беррі, Ентоні Хиггинс, Антоніо де ла Торре
Рік
2014
Режисер
Фредерік Обуртін
Час
110

На початку 20-го століття декілька ентузіастів з різних європейських країн вирішили спільно реалізувати амбітну мрію — створити футбольну організацію, яка об'єднала б весь світ! Вони назвали її Міжнародна федерація по футболу або коротко — FIFA.  У основі фільму лежить та, що інтригує і декілька скандальна історія, заснована на реальних подіях, про виникнення Кубка світу по футболу і трьох одержимих людей, що сприяли його проведенню.

Жюль Ріме, Авеланж Жоао і нині чинний президент FIFA Йозеф «Зепп» Блаттер — три настільки різних людини жили в різний час в різних країнах. Вони наживали ворогів, йшли на компроміси, ставали жертвами зради — але вони зробили все, щоб Чемпіонат світу по футболу став реальністю.  Ета більш ніж вікова історія прославляє гру, яка, не дивлячись ні на що, стала не лише Усесвітнім Спортом, але і уособленням Надії, Сили духу і Єдності.

Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати

Інші фільми зараз

драма, фантастика, екшн, США, 2024
анімація, комедія, сімейний, США, Китай, 2024
комедія, пригоди, роуд-муві, Україна, 2024
комедія, пригоди, фантастика, фентезі, США, 2024

Рецензія

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Це допоможе багатьом прийняти правильне рішення. Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять.

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або для написання відгуку
Враження
0/12
Обслуговування
0/12
Відгук:

Завантажити фото:
Афіша
Показати
Відповідальний за розділ
Евгения (афиша)
Телефон: (098) 286 94 85
Skype: live:content.citysites
Фільтри