Хто бажає зануритися у бурхливий вир Різдвяних свят, пізнати давні українські традиції, зустріти нових друзів та покуштувати Пампуха – запрошуємо до нас на Різдво.

Із щирою колядою вас зустрінуть веселі колядники, професійні і не дуже :) актори показуватимуть вуличні вертепи, а найвідоміші кулінари зі всієї України частуватимуть Вас різдвяними пампухами.

VII Міське Свято Пампуха, що пройде у Львові – це унікальний, своєрідний та колоритний період, коли в повітрі витає атмосфера виняткової духовності та свята. Вподовж трьох днів на площі Ринок відвідувачі Свята Пампуха матимуть нагоду досхочу поласувати різдвяними пампушками.

На Святі Пампуха працюватиме унікальна Різдвяна пошта. Усі охочі зможуть відправити ексклюзивну різдвяну art-листівку, але й не лише її, адже пошта особлива. Від тепер на Святі кожен зможе відправити різдвяний подарунок чи сувенір друзям, рідним та коханим у будь-який куточок світу. А  Різдвяні поштарі Вам в цьому допоможуть! І все це зі Львова з любов'ю!

Цьогоріч Міське Свято Пампуха подарує численні дійства, серед яких парад вуличних вертепів, виступи дитячих колективів, різдвяні вистави та святковий ярмарок, де буде нагода спробувати неймовірну кількість різдвяних смаколиків, найпопулярніші з яких — пампушки.

Впродовж Свята на Вас чекають різноманітні пампухові забави.