У Львові відбудуться перші Українські Ресторанні Сезони - можливість отримати задоволення від гастрономічних шедеврів у кращих ресторанах без наслідків для особистого бюджету.

Участь приймають ресторани: Mons Pius, Split, Дарвін, Прага, Тарон, 4Friends

.

Відомі заклади харчування пропонуватимуть відвідувачам фірмові авторські меню від власних шеф-кухарів за спеціальними демократичними цінами: лише 145 гривень за сет із трьох страв та 195 гривень за чотири страви і келих вина.

Аналогічні проекти, які проходять у більш ніж 50-ти містах світу, мають велике соціальне значення. Адже у багатьох розвинених країнах вже склалася традиція: ті люди, які зазвичай не можуть собі дозволити протягом року відвідувати фешенебельні ресторани, протягом тижня-двох мають нагоду зробити це, не витрачаючи зайві кошти.