Оскарження рішення, дії чи бездіяльності слідчого, прокурора, слідчого судді на досудовому розслідуванні. Оскарження постанови і вироку суду в кримінальному провадженні

На жаль, оголошення застаріло
Не буває безвихідних ситуацій, але все потребує свого своєчасного і грамотного вирішення. У відносинах з державою це набуває особливого значення, бо "машина" обвинувачення є безжальною до людей, які помиляються у виборі захисника.

Фонд боротьби з корупцією "ПОРЯДОК І БЕЗПЕКА" стоїть на варті захисту прав людини і громадянина, на варті Вашої правової безпеки - це наш єдиний мотив працювати, тому ми гарантуємо найнижчі ціни і найвищу якість послуг від професіоналів-практиків.

Пропонуємо пройти бліц-оцінку Вашої гіпотетичної або реальної правової позиції в суді, тверезо оцінимо шанси і запропонуємо кілька найбільш безпрограшних варіантів розвитку справи.

Ми надамо безоплатні консультації з приводу застосування кримінального і кримінального процесуального права. Ми вивчимо Вашу справу, виявимо "слабкі" місця, знайдемо докази провини або невинності суб'єкта для потерпілого і підозрюваного \ обвинуваченого \ підсудного \ засудженого відповідно.

Оцінимо правову позицію сторони підозрюваного \ обвинуваченого \ підсудного \ засудженого і потерпілого в кримінальному провадженні. Фахівці Фонду боротьби з корупцією "ПОРЯДОК І БЕЗПЕКА" будуть супроводжувати Вас протягом усього кримінального провадження, побудувавши грамотну правову позицію, найбільш вигідну для Вас.

Темпорально і фінансово Ваші судові тяжби обернуться на Вашу користь тільки завдяки нам. Також слід зазначити, що в Кримінальному процесуальному кодексі України зазначено різні процедури оскарження рішень, дій чи бездіяльності суб'єктів кримінального процесу.

Принципи верховенства права і законності, гарантовані Конституцією, можуть повернути будь-яку процесуальну дію проти того, хто її проводить.

Таким чином, будь-яка, навіть формальна, помилка в документі, в строках проведення, в дотриманні всіх умов і підстав для конкретної дії, бездіяльності або рішення і т.д. може привести до руйнування в основі законності затримання особи, законності інших запобіжних заходів, процесуальних дій протилежної сторони і т.д.

Виявлення таких помилок, а також побудова моделі захисту та правової позиції - результат копіткої роботи, яку можуть виконати наші досвідчені фахівці. Ми задовольнимо Ваші найсміливіші запити, і тільки за допомогою маневрування легальними процедурами і буквою закону.

Тому скористайтеся послугами з оформлення процесуальних документів, аргументованої апеляційної \ касаційної скарги на вирок або постанову про закриття кримінального провадження, а так само всіх потрібних клопотань в режимі online.

Також ми допоможемо подати цивільний позов у ​​кримінальному провадженні про компенсацію шкоди, завданої злочином або подальший позов про компенсацію шкоди, завданої незаконним притягненням до кримінальної відповідальності.

Гарантуємо оперативність і конкурентні ціни. Фонд боротьби з корупцією "ПОРЯДОК І БЕЗПЕКА" спеціалізується на відстоюванні і захисті інтересів людини і громадянина згідно з правом України і Європейського Союзу.

Всі консультації безоплатні.

Окрім сфери кримінальних справ, пропонуємо послуги для успішного бізнесу.

Тож пропонуємо замовити послуги:
Реєстрація підприємств всіх організаційних форм
Складання, оформлення, коригування, редагування, правова оцінка договорів
Безоплатні письмові консультації щодо податкового права тощо.

А якщо у Вас виникли спірні правовідносини у цивільних справах, ми складемо грунтовну позовну заяву, відзив відповідача, відповідь позивача на відзив та інші супровідні документи з використанням положень законодавства України, судової практики Верховного Суду, прецедентами Європейського суду з прав людини, а також згідно з міжнародними документами з прав людини.
Розтлумачимо всі процедурні моменти.
Працюємо без перерв і вихідних з 09:00 до 21:00 по всій Україні. Чекаємо на Ваші дзвінки та листи.
+380 68 988 10 10
[email protected]
Рубрики
Юридичні послуги
Антикорупційний фонд ПОРЯДОК І БЕЗПЕКА
Показати номер
Дії
В обранеВидалити з обраного

Схожі оголошення

Вас викликають до поліції, прокуратури чи суду? Порушено справу? Кажуть, що ви свідок і вам нема чог...
16:53, 19 квітня
Консультации по правовым вопросам Составление юридических документов Представительство в суде Пре...
17:09, 19 квітня
Надаємо комплекс послуг з отримання санітарно-епідеміологічного висновку України (висновок СЕС, висн...
10:01, Вчора
Адвокат у Черкасах Семенюк Ольга Григорівна надає юридичну допомогу, консультацію та супровід з...
17:09, 19 квітня
На сьогодні ввезти та розмитнити автомобіль в Україну можливо практично з будь-якої держави. Найбіль...
11:29, 16 квітня
Вирішили придбати авто з Європи чи США, але все ще сумніваєтеся? Один з основних напрямків нашої ді...
11:29, 16 квітня
Хочете додати 032.ua на головний екран і бути в курсі новин?