Камери зберігання кисло-молочної продукції.

На жаль, оголошення застаріло
Камери із сендвіч-панелей ППУ та ППС. Холодильне і морозильне промислове обладнання, холодильні агрегати, компресори Frascold, Lunite, Bitzer, Maneurop та ін.
Розрахунок, підбір, поставка, монтаж, наладка і сервіс об'єктів довільних розмірів та конфігурацій, в приміщенні та ззовні.
Камери «під ключ» — якісно та оперативно.
Камери монтуються з пінополістирольних, або пінополіуританових сендвіч-панелей. Сендвіч-панелі є самонесучим констркційним елементом і гарантує найкращу термоізоляцію завдяки своїм технічним характеристикам і спеціальній конструкції, відповідають всім гігієнічним вимогам для зберігання харчових продуктів. Панелі мають фрезеровану профільовану кромку для з’єднання між собою. Це дозволяє після складання створити суцільний щит для температури, проникнення вологи та газів. Панелі сертифіковані для виробництва холодильних та морозильних камер.
Камери комплектуються холодильними та морозильними дверима (відкривними, або відсувними). На дверях встановлюється теплозахисна ПХВ завіса. По периметру дверей — резинове ущільнення, яке легко можна замінити. Двері обладнані системою аварійного відкривання з середини. Дверні петлі обладнані системою самоприкривання. Двері для низькотемпературної камери обладнані підігрівом контуру дверей. Камери оснащуються системою освітлення.
Камери комплектуються повністю автоматизованими холодильними установками, в яких контроль та підтримування температури здійснюється електронними контролерами.
Фахівці компанії "Вектор Люкс" допоможуть підібрати обладнання, згідно Ваших потреб і доставлять його у найкоротший термін.
Рубрики
Обладнання
Дії
В обранеВидалити з обраного

Схожі оголошення

Камери термічної обробки деревини: виготовлення, запуск, гарантія, модернізація.
12:01, 17 квітня
Компанія Слон пропонує надувні рекламні конструкції для відкриття зоомагазину, просування продукції,...
00:28, 7 квітня
Наша компанія пропонує ідеальне вирішення проблеми з літаючими комахами (мухи, комарі, фруктові мухи...
16:34, 16 квітня
Компанія Слон представляє надувний костюм для дорослих Пес Патрон. Костюм оснащений новітньою систе...
00:28, 7 квітня
1. Намет пневмокаркасний 60 м.кв (надалі - виріб) використовується в якості укриття від атмосферних...
09:36, 10 квітня
Виконуємо прибирання квартир, приватних будинків, офісів. Надаємо знижки постійним клієнтам і гарант...
10:24, Вчора
Хочете додати 032.ua на головний екран і бути в курсі новин?