• Головна
  • Гучна аварія у Львові: за хуліганські дії на дорозі поліція затримала директора АТП-1 (ФОТО)
11:22, 6 жовтня 2015 р.

Гучна аварія у Львові: за хуліганські дії на дорозі поліція затримала директора АТП-1 (ФОТО)

У понеділок, 5-го жовтня патрульна поліція затримала директора АТП-1 Сидоровича Михайла Васильовича. Як виявилось, під час керування автомобілем він не розминувся на дорозі із працівницею банку  "Львів" Іриною Мацієвською.

Про це повідомляє 032.ua з посиланням на допис активіста "Дорожнього контролю" Сергія Круглова, у групі "Варта-1".

Чоловік  зламав бокове дзеркало і поїхав  з місця події

"Подія  трапилася  на вул. Наукова, коли жінка  на автомобілі  разом зі своїм сином прямувала  від Аквапарку і хотіла повернути у третій ряд, аби розвернутися на світлофорі. Проте, директор АТП, що рухався у тому ж ряду, вирішив, що така поведінка жінки-водія є неприпустимою, але пояснити це він вирішив у досить цікавий спосіб. Коли їхні автівки зупинилися на світлофорі, він вийшов з свого автомобіля, почав смикати дверцята авто жінки, але відчинити їх не зміг.Тому чоловік  зламав бокове дзеркало і поїхав з місця події. Знайшли  хулігана за допомогою патрульних, яким жінка показала фото автомобіля порушника", - йдеться у повідомленні Сергія Круглова.

Натомість, речник патрульної поліції Катерина Рибій у коментар 032.ua зазначає, що учасники пригоди побували у райвідділку міліції де написали один на одного заяву.

"Михайло Сидорович не визнавав своєї вини у тій події. Він зазначає, що жінка на своїй автівці розбила дзеркало і йому, і собі", - розповідає Катерина Рибій.

За її словами, жінка звернулася за допомогою до поліцейських на вулиці Науковій, які саме саме мали справу із іншим ДТП, що сталося поблизу мосту. Вони попросили жінку звернутися за телефоном "102" та  залишити інформацію про автомобіль порушника,  а самі вирушили на пошуки автівки.

Учасники ДТП написали заяву один на одного

"Патрульні невдовзі помітили схожу автівку поблизу ТЦ "ВАМ", яка саме виїжджала зі стоянки. Правоохоронці зупинили водія транспорту, але оскільки чоловік не визнавав своєї вини, то поліцейські запропонували йому проїхати до Франківського райвідділу, де учасники ДТП написали заяву один на одного", - розповіла Катерина Рибій.

Натомість, директор АТП №1 Михайло Сидорович у поширеній прес-службою ЛМР заяві розповів, що не вважає себе винуватцем ДТП, адже саме у його автомобіль врізався “джип” жінки:

"5-го жовтня , я разом зі своїм онуком їхав на автомобілі в магазин.  Перед поворотом на вул. Науковій відбулося зіткнення із  "джипом". В результаті цього маю  пошкоджено бічне дзеркало на моїй машині та на машині жінки, винуватця ДТП.  Вона   підрізала мою автівку, після чого поїхала собі далі. А вже коли я повертався із магазину, мене зупинила поліція. Ми  поїхали у Франківський райвідділок,  де я написав зустрічну заяву про скоєння ДТП на вул. Науковій", – заявив Михайло Сидорович.

Нагадаємо, що АТП-1, яке Сидорович Михайло Васильович очолює із 2012 року, є єдиною у Львові комунальною компанією-перевізником.

Фото: Варта-1/Facebook 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #аварія_Наукова #директор_АТП #новини_032_ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,84
42,89
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...