• Головна
  • Відомі архітектори світу зберуться у Львові, аби допомогти із транспортною розв’язкою на площі Св. Юра
10:40, 28 серпня 2015 р.

Відомі архітектори світу зберуться у Львові, аби допомогти із транспортною розв’язкою на площі Св. Юра

Впродовж 2 днів у Львові працюватиме експертна рада за участю відомих архітекторів з Австрії, України та Голландії, щоб вирішити проблему, яка склалась на площі Св. Юра.

Про це 032.ua повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Ми створили експертну раду з відомих та досвідчених спеціалістів — з Австрії, Голландії, інших міст України

За словами головного архітектора міста Юліана Чаплінського, світові експерти надасть фахові поради щодо нової транспортної розв’язки та реконструкції скверу біля Собору Св. Юра.

«Ми створили експертну раду з відомих та досвідчених спеціалістів — з Австрії, Голландії, інших міст України, які є практиками у сфері урбаністичного розвитку», – зазначив Юліан Чаплінський.

Зокрема, серед запрошених: австрійський архітектор Макс Рідер, голландський урбаніст, дизайнер мастерпланів Міхаель Трінкнер, голландський урбаніст, планувальник Анет Матьєсон, київський архітектор Віктор Петрук, президент ландшафтного клубу та член спілки архітекторів із Києва Оксана Джунь, представник Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) та експерт з озеленення з Києва Лєнка Войтова, дніпропетровський еколог Вадим Манюк та київський архітектор Вадим Заплатніков.  

Нагадаємо, як повідомляв раніше 032.ua, через проблему із транспортною розв'язкою, тролейбуси до ЛНУ ім. Івана Франка не курсують, що унеможливлює доїзд мешканців Львова та студентів, у яких незабаром розпочнеться новий навчальний рік.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #площа_Святого_Юра #транспорт #світові_експерти #Юліан_Чаплінський
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...