• Головна
  • 5 головних новин Львова та області за 4 серпня
Підсумки вчорашнього дня
08:30, 5 серпня 2015 р.

5 головних новин Львова та області за 4 серпня

Підсумки вчорашнього дня

032.ua публікує 5 головних подій, які відбулися у Львові та в області впродовж 4 серпня 2015 року.

1. У Львові триває ремонт постаменту пам'ятника Тарасу Шевченку. Ремонтні роботи обіцяють завершити через два місяці (ФОТО).

2. Тим часом стало відомо, що на 22 форум видавців до Львова завітає славетний чеський ілюстратор та письменник Мартін Содомка. Під час Форуму видавців відбудеться презентація другої книжки автора «Як змайструвати літак». 

3. У Львові та області продовжують боротися із корупцією в усіх органів влади. Так, СБУ спільно з органами прокуратури затримали на хабарі посадовця Державної пенітенціарної служби України у виправній установі Львівської області.Підполковник внутрішньої служби вимагав 5 тисяч доларів США за сприяння в умовно-достроковому звільненні засудженого.

4. Вибори художнього керівника театру Лесі Українки, які були заплановані а понеділок, 3 серпня, так і не відбулися. А все тому, що учасники конкурсної комісії отримали новий, не затверджений список претендентів на посаду керівника театру.

5. У школах на Львівщині хочуть провести додаткову перевірку щодо об'єктивності оцінювання знань. Адже під час ЗНО 12% медалістів не підтвердили своїх знань.  Найнижчі показники були у Бродівському та Самбірському районах Львівщини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua #головні_новини #4_серпня
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...