• Головна
  • На Дрогобичині лісівники приведуть до належного стану дорогу до урочища Пом'ярки
22:00, 29 липня 2015 р.

На Дрогобичині лісівники приведуть до належного стану дорогу до урочища Пом'ярки

За дорученням голови Дрогобицької райдержадміністрації Максима Лісогора, власники великовагового транспорту та лісовози поправлять дорогу до урочища Пом'ярки.

Про це повідомляє 032.ua із посиланням на офіційний офіційний сайт Дрогобицької РДА.

Цистерни, які перевозять воду і нафтопродукти, лісовози розбивають автошляхи загального користування замість того, щоб використовувати технологічні дороги

Відповідне рішення Максим Лісогор прийняв здійснивши нещодавно об'їзд на території урочища Пом'ярки, що неподалік Трускавця.

Візит залишив негативне враження у голови РДА. Зокрема, йдеться про стан доріг, якими користується великоваговий транспорт.

“Цистерни, які перевозять воду і нафтопродукти, лісовози розбивають автошляхи загального користування замість того, щоб використовувати технологічні дороги, які теж до речі перебувають у погану стані через недбале ставлення власників”, - розповідають у районній адміністрації.

Тому голова Дрогобицької райдержадміністрації поспілкувався з керівництвом НГВУ, лісогосподарських підприємств, яке пізніше надало грейдер для того, щоб поправити дорогу на Пом'ярки, яка забезпечує сполучення з дитячими оздоровчими закладами.

Варто зазначити, що лісівники погодилися із зауваженнями голови та пообіцяли довести до нормального стану існуючу технологічну лісову дорогу.  

Нагадаємо, 16 липня, у Сколівському районі розпочали ремонт дороги до смт. Славське.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #ремонт_дороги #урочище_Пом'ярки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,91
40,03
EUR
42,88
43,00
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...