• Головна
  • У Львові відбудеться благодійний ярмарок, щоб зібрати гроші на лікування дівчинки, яка хворіє на рак
16:06, 4 липня 2015 р.

У Львові відбудеться благодійний ярмарок, щоб зібрати гроші на лікування дівчинки, яка хворіє на рак

Зараз організатори шукають волонтерів та учасників, які візьмуть участь у благодійному ярмарку

Про це у коментарі 032.ua повідомила Анна Іжик, організатор ярмарку.

Це так круто придбати щось для себе і знати, що цією покупкою ти врятував життя людини”, - розповіла Анна Іжик, організатор ярмарку»

“Одного прекрасного дня я дізналась про дівчинку Настю Крупик, яка є хворою на рак, і їй потрібне негайне лікування. Я б не звернула навіть уваги на цю інформацію, бо кожного дня зустрічаю такі історії. Проте перечитавши її історію, перше що мені прийшло в голову це думка «Я маю щось зробити!». Саме найпростіше – піти з скринькою та просити гроші… Ні, це не то! Я хочу зробити щось більше, щось важливіше. Так виникла ідея благодійного ярмарку «Добро своїми руками». Як все відбувається: львівські майстри Hand made виробів представлять свої роботи, а кожен бажаючий може їх придбати, тим самим він долучається до порятунку життя. Це так круто придбати щось для себе і знати, що цією покупкою ти врятував життя людини”, - розповіла Анна Іжик, організатор ярмарку»

Благодійний ярмарок «Добро своїми руками» відбудеться 2 серпня 2015 року в Парку культури імені Богдана Хмельницького, з 12:00 до 19:00.

У програмі ярмарку заплановані Hand made вироби, майстер – класи з виготовлення прикрас, листівок та іншого, дитяча ігрова зона, майстер – клас з йоги та вечірній показ фільму від парку

Усіх, хто хоче долучитись до проекту просять телефонувати за номером 380978641378 – Аня.

Зареєструватись волонтером у блігодійному ярмарку можна ТУТ. Якщо ж Ви хочете стати учасником можете зареєструватись ТУТ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #благодійний_ярмарок
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,75
EUR
42,70
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...