• Головна
  • Львівські козаки заявили, що готові воювати з Путіним (ФОТО+ВІДЕО)
11:14, 15 червня 2015 р.

Львівські козаки заявили, що готові воювати з Путіним (ФОТО+ВІДЕО)

У Львові пройшли урочистості з нагоди річниці смерті козацького отамана Івана Підкови. Під час вшанувань чоловіки у шароварах заявили, що створюють козацький батальйон для боротьби із Володимиром Путіним.

Біля пам'ятника Іванові Підкові зібралося кілька десятків чоловіків. Вони прийшли вшанувати козацького отамана, який був страчений 16 червня 1578 року за рішенням Польського сейму. Присутні були одягнені у козацький стрій. Вони поставили квіти до пам'ятника, опісля чого влаштували півгодинне віче.

"Нам потрібно привчати молодь вшановувати наших Героїв. Вони мають любити свою історію. Тільки тоді буде процвітати Україна", – сказав під час вступного слова радник Верховного отамана Українського козацтва Володимир Зденянчин.

Нехай Путін не думає, що ми дозволимо йому панувати на нашій Батьківщині", – додав Іван Юринець.

Далі слово надали представнику Прикарпатської Січі Українського козацтва Івану Юринцю. Він закликав львівських козаків повстати проти Володимира Путіна.

"Ми створюємо козацький батальйон. На сьогодні є вакантні місця в офіцерському та рядовому складі. Запрошуємо чоловіків від 60 років. Нехай Путін не думає, що ми дозволимо йому панувати на нашій Батьківщині", – додав Іван Юринець.

Читайте також: у центрі Львова відлупцювали Путіна (ФОТО+ВІДЕО)

Львівські козаки заявили, що готові воювати з Путіним (ФОТО+ВІДЕО) (фото) - фото 1Львівські козаки заявили, що готові воювати з Путіним (ФОТО+ВІДЕО) (фото) - фото 1g5NO_pltf44Львівські козаки заявили, що готові воювати з Путіним (ФОТО+ВІДЕО) (фото) - фото 1Львівські козаки заявили, що готові воювати з Путіним (ФОТО+ВІДЕО) (фото) - фото 1

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #козаки #Путін #новини #032_ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,75
42,88
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...