• Головна
  • На Львівщині зловмисники незаконно збували підакцизні товари
19:30, 28 травня 2015 р.

На Львівщині зловмисники незаконно збували підакцизні товари

У травні цього року під час рейдів червоноградські правоохоронці виявили три випадки незаконного зберігання та збуту алкогольних напоїв.

Про це 032.ua повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

Всі зловмисники виявились мешканцями Червонограду, котрі зберігали та продавали алкоголь сумнівної якості

За словами дільничих інспекторів Червоноградського міськвідділу міліції, всі зловмисники виявились мешканцями Червонограду, котрі зберігали та продавали алкоголь сумнівної якості.

У 61-річної правопорушниці, правоохоронці виявили майже 30-ть літрів алкоголю незрозумілого походження, яким вона збувала на одному з червоноградських ринків.

Окрім цього, на іншому ринку було виявилено подібну «точку», але там продавчиня не мала при собі великої кількісті «продукції». І як сама зізналась, поповнювала запас по мірі продажу.

Як з'ясувалось, пляшку самогону вартістю 30 гривень у Червонограді можна придбати і у приватних помешканнях. Так, під час огляду квартири 74-річної пенсіонерки, правоохоронці виявили ємність з алкоголем, а поряд із нею й 26-річну клієнтку, яка збиралась придбати товар.

За цими фактами дані внесено до  Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознакою незаконне виготовлення з метою збуту підакцизних товарів ч.1 ст.204 Кримінального кодексу України.  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #незаконний_обіг #алкоголь
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,30
39,38
EUR
42,72
42,87
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...