• Головна
  • Мер Львова взяв участь в урочистому відкритті Львівського медіафоруму
12:45, 28 травня 2015 р.

Мер Львова взяв участь в урочистому відкритті Львівського медіафоруму

Сьогодні, 28 травня, на стадіоні “Арена Львів” стартував ІІІ Львівський медіафорум на тему «Медіа в час бурхливих змін».

Про це 032.ua повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Від вашої вільності залежить, якою буде наша держава

До привітань учасників форуму приєднався міський голова Львова Андрій Садовий, який зазначив, що на його думку, люди, які мають фах журналіста – це камертони, які вміють відчувати правду, справедливість, бути твердими, стійкими та й свого роду, це люди-дороговкази.

“Бути таким від народження і пройти цей шлях – дуже важко. Для цього треба дуже багато вчитися і працювати над собою. Тому я дякую вам, що ви це робите. І мені приємно, що ви це робите у Львові. Коли ви всі разом, ви перебираєте один в одного досвід, ділитесь своїми думками. Тому що від вашої вільності залежить, якою буде наша держава. Львів для вас відкритий та гостинний», — зауважив Андрій Садовий до учасників Львівського медіафоруму.

Зазначимо, цьогоріч ІІ Львівський медіафорум зібрав більше 600 учасників. Географія форуму включає щонайменше десять країн: США, Велику Британію, Німеччину, Швецію, Данію, Росію, Білорусь, Польщу та Україну.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #LvivMediaForum
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,36
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...