• Головна
  • Львів’яни категорично проти будівництва на вулиці Котляревського
11:00, 28 травня 2015 р.

Львів’яни категорично проти будівництва на вулиці Котляревського

23 квітня, на сесії міськради, депутати проголосували за надання земельних ділянок на вул. Котляревського, 49 для будівництва житлово-офісної споруди. Однак міський голова наклав вето на рішення депутатів.

Про це 032.ua повідомили у прес-службі ЛМР.

За словами начальника відділу землеустрою управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин ЛМР Ірина Трусь, розпочинати будівельні роботи на зазначеній ділянці можна лише після проведення державної реєстрації.

"Це питання мали розглядати на сесії 23 травня, але депутати перенесли його на наступне засідання міськради

“Депутати на сесії від 23 квітня ухвалили рішення про дозвіл будівництва. Однак громада міста обурилась і виступає проти будь-яких робіт поблизу своїх будинків. Тож мер міста наклав на рішення чиновників вето. Це питання мали розглядати на сесії 23 травня, але депутати перенесли його на наступне засідання міськради. Наразі ніяких документів щодо будівництва ми не маємо. А розпочинати роботи згідно із законодавством, можна лише після винесення меж та оформлення землекористування. І звичайно, потрібно проводити державну реєстрацію”, - розповіла Ірина Трусь.

Нагадаємо, 28 квітня на вул. Котляревського відбулись громадські обговорення щодо будівництва  житлово-офісної споруди. Мешканці вул. Котляревського, 49 та навколишніх будинків виступили проти будь-якої забудови на цій ділянці. Вони поставили підписи під відповідним зверненням, яке передали на розгляд до Львівської міської ради.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua #будівництво
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...