• Головна
  • Я б дуже хотів, щоб ті люди, які сьогодні щось будують у Львові, розуміли свою відповідальність перед суспільством, - Андрій Садовий
19:00, 22 травня 2015 р.

Я б дуже хотів, щоб ті люди, які сьогодні щось будують у Львові, розуміли свою відповідальність перед суспільством, - Андрій Садовий

Сьогодні, 22 травня, у стінах Львівської міської раді відбулася Міжнародна конференція «Соціальна відповідальність бізнесу».

Про це повідомляє кореспондент 032.ua.

Ми, українці, маємо великий хист до різних суперечок. А коли енергія витрачається лише на поборювання, то виникає велике лихо. На жаль, ми зовсім не вміємо захищати та відстоювати власні інтереси.

Як зазначив мер міста Андрій Садовий, заробляючи кошти люди часто забувають про те, що їх можна витрачати на добру справу, створюючи робочі міста, платити зарплату та чесно сплачувати податки.

"В останні роки ми бачимо багато яскравих прикладів жертовної пожертви бізнесу

«Маю велику надію, що Львів зуміє показати приклад вміння пошуку компромісів та пошук примирення між людьми. Адже в останні роки ми бачимо багато яскравих прикладів жертовної пожертви бізнесу, особливо коли мова йде про ситуацію на сході нашої країни», - вважає Садовий.

Найважливіше у бізнесі – постійно давати свіжі думки, свіжі ідеї. Тому що там працюють люди, які приймають найважливіші рішення у житті країни. Рішення, які допомагають рухатись Україні вперед і тільки вперед. Тому дуже важливо, щоб  все було справедливим і чесним.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua #бізнес
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,85
EUR
42,85
42,90
PLN
9,86
9,89
Оголошення
live comments feed...