• Головна
  • Кияни привезли до Львова унікальні велосипеди (ФОТО+ВІДЕО)
12:15, 18 травня 2015 р.

Кияни привезли до Львова унікальні велосипеди (ФОТО+ВІДЕО)

Ексклюзивні велосипеди можна було оглянути у Парку культури. Їх показали кияни, які приїхали на "Велофестиваль". Незвичні конструкції бачила і кореспондент 032.ua.

Найбільше відвідувачів зібралося біля велосипеда заввишки з людину. Присутні оглядали двоколісний транспорт чи не зі всіх сторін. Автори гігантської конструкції – київські хлопці.

Усі велосипеди робимо самі. Таких більше ніде не побачите. На них цікаво їздити

Вони розповіли, що виготовляють ексклюзивні велосипеди вже близько шести років. Дізнавшись про "Велофестиваль" у Львові, вирішили показати містянам свої витвори.

"Усі велосипеди робимо самі. Таких більше ніде не побачите. На них цікаво їздити, бо вони викликають велику увагу. Деталі до велосипедів купуємо за кордоном", – розповів один із майстрів Дмитро.

Київські хлопці дозволяли львів'янам проїхатися на незвичних велосипедах. Охочих приборкати двоколісний транспорт було чимало. Особливо активними були чоловіки.

"Ще таких велосипедів не бачив. Не уявляю, як на них можна їздити. Зараз спробую його приборкати", – жартував львів'янин пан Павло.

Зазначимо, в рамках "Велофестивалю" кияни виготовили ще один велосипед. Як тільки він був готовий, присутні почали його випробовувати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,02
40,08
EUR
43,00
43,07
PLN
9,90
9,93
Оголошення
live comments feed...