• Головна
  • Бучинська спростовує,що виступала на Антимайдані
Фото
15:00, 4 березня 2015 р.

Бучинська спростовує,що виступала на Антимайдані

Фото

Нагадаємо, активісти Народного Руху України звинуватили Наталію Бучинську у виступах за Антимайдан та вимагають скасувати її виступ у Львові. 

У Львові набрала обертів історія довкола виступу львівської співачки Наталії Бучинської. На думку активістів Народного Руху України, співачка виступала на боці Антимайдану, тому її концерт треба скасувати. Натомість, представники співачки спростовують цю інформацію та підкреслюють, що активісти володіють недостовірною інформацією.

На жаль, активісти організації Народного Руху України використали недостовірну інформацію та зробили грубий наклеп на репутацію співачки Наталії Бучинської

"На жаль, активісти організації Народного Руху України використали недостовірну інформацію та зробили грубий наклеп на репутацію співачки Наталії Бучинської, яка ніколи не виступала на Антимайдані. І ми не можемо залишати це без уваги!

Наталія Бучинська ніколи не ховалася та завжди відовідально ставилась до всіх своїх дій. Не рік назад Бучинська стала патріотом. Співачка народилася на Західній Україні! Відколи у репертуарі Наталії з'явилась пісня "Моя Україна" співачка завжди виходила на сцену з прапором України, завжди і скрізь співала українські пісні! Тож прикро, що організація Народного Руху України грунтувала свою заяву та подання про заборону майбутніх концертів недостовірним статтям з наклепами на виступи Бучинської", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, концерт співачки відбудеться у Львівській філармонії 7 березня. 

Бучинська Наталія благочинність 1

Бучинська Наталія благочинність 1

Бучинська Наталія благочинність 2

Бучинська Наталія благочинність 2

Бучинська Наталія благочинність 11

Бучинська Наталія благочинність 11

Бучинська Наталія благочинність 12

Бучинська Наталія благочинність 12

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Наталія Бучинська
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,84
42,89
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...