• Головна
  • На Львівщині від перепою помер 16-річний юнак. Родичі загиблого не згодні із висновком лікаря
16:33, 15 грудня 2014 р.

На Львівщині від перепою помер 16-річний юнак. Родичі загиблого не згодні із висновком лікаря

Причина смерті неповнолітнього - алкогольна інтоксикація.

13 грудня близько першої години ночі до лікарні Дрогобича доставили померлого 16-річного юнака.  Відповідно до свідоцтва про смерть, виданого лікарем, причиною смерті хлопця стала алкогольна інтоксикація. Про це інформує прес-служба МВС у Львівській області.

Незадовго до смерті, хлопець побився 

Родичі загиблого не згідні з таким висновком, тому по справі призначено комплексну судово-медичну експертизу, яка буде невдовзі проведена у Львові.

Правоохоронці встановили, що тієї ночі у селі між кількома хлопцями виник конфлікт, що закінчився бійкою. За словами очевидців, під час бійки померлий отримав кілька ударів, після чого впав та невдовзі помер.

 «Родичі померлого хлопця не довіряють висновку про смерть, який зробив лікар у районній лікарні і наполягають на проведенні додаткової експертизи. Ми вирішили надати їм таку можливість. Зараз тіло хлопця у супроводі родичів та слідчого доправляється до Львова і невдовзі комплексна експертиза буде проведена», - зазначив начальник Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#міліція Львів #МВС Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,82
39,97
EUR
42,88
42,97
PLN
9,86
9,90
Оголошення
live comments feed...