суботня розмова
11:41, 1 листопада 2014 р.

Обіцянка VS мажоритарка

суботня розмова

Згідно з попередніми даними ЦВК, лідерами електоральних симпатій у Львові стали два представники Блоку Порошенка, один – Самопомочі і один – самовисуванець.  Чим вони переконали львів’ян і що побіцяли виконати, – читайте у суботній розмові.

Львів’яни уже дізнались імена кращих з кращих. На чотирьох мажоритарних округах у Львові перемагають такі кандидати в нардепи: округ №115 – самовисуванець Дмитро Добродомов, №116 – Ірина Подоляк («Самопоміч»), №117 – Оксана Юринець («Блок Петра Порошенка»), №118 – Богдан Дубневич («Блок Петра Порошенка»).

Потрібно бути відвертими і нарешті визнати, що в Україні є криза суспільного системоутворення. Йдеться про те, що у нас відсутні основні системотвірні фактори, які забезпечують суспільність системі – єдність, системи ідеологій, управління та нормальний розвиток. І  нам потрібний чіткий вектор розвитку, мета та інформація куди іти, бо ми не маємо  ще зайвих 20 років, які ми могли б згаяти, як попередні.

Заради цього мешканці Львівщини проклали 12 мажоритарними червону доріжку до дверей Верховної Ради України. А ось, що вони планують там робити:

Ірина Подоляк. 

Обіцянка VS мажоритарка, фото-1

У своїй виборній програмі, як кандидата в народні депутати України Ірина Подоляк пообіцяла підтримувати закони, які забезпечать формування нової системи безпеки України в оборонній, інформаційній та енергетичній сферах; підтримувати люстрацію органів судової, правоохоронної, законодавчої та виконавчої влади; проводити реальну децентралізації влади, розвиток культури, освіти та науки як максимальних державних пріоритетів.

Дмитро Добродомов

Обіцянка VS мажоритарка, фото-2

Дмитро Євгенович запевнив своїх виборців, що досконало знає проблеми Сихівського округу і сказав, що знає що з ними робити.

«Переконаний, що можу вирішувати ці проблеми, бо маю команду, яка займається вирішенням проблем львів'ян – журналісько-громадський рух «Народний контроль».  І, незважаючи на те, що ми вирішуємо ці проблеми не маючи владних повноважень – а просто як журналісти та громадські активісти – ми показуємо конкретний результат. Якщо Ви довірите мені представляти наш округ у Верховній Раді, це дозволить об’єднати вплив засобів масової інформації та представницького мандата та посилити наші можливості наводити порядок у власному домі», - написав Добродомов у своїй програмі.

Будучи обраною народним депутатом до Верховної Ради України завжди працюватиму в окрузі, дбатиму про людей та їх потреби

Тепер сихівчани не лише отримають трамвайну колію, а й, можливо, порядок у домі.

Пересуваємся до 117 округу

Оксана Юринець

Обіцянка VS мажоритарка, фото-3

Оксана Василівна пообіцяла не забувати про своїх виборців і проводити регулярні зустрічі з ними, а ще налагодити ефективну співпрацю з мешканцями Галицького та Франківського районів м. Львова.

 «Будучи обраною народним депутатом до Верховної Ради України завжди працюватиму в окрузі, дбатиму про людей та їх потреби, зокрема, вирішенням проблем студентства, в тому числі питання офіційного працевлаштування через прийняття національної програми «Моє перше робоче місце», доступного житла та вільно пересування та навчання в межах Європейської союзу; і про відкриття нових дошкільних навчальних закладів м. Львова та надання постійної підтримки й  сприяння обдарованим дітям.

Богдан Дубневич.

Обіцянка VS мажоритарка, фото-4

Брати Дубневичі такі само відомі на Львівщині, як і брати Капранові в усій Україні. Але не стільки творчістю, як статками, хоча… це теж своєрідна творчість.

На час війни, розв’язаної Росією проти України, беру на себе зобов’язання всебічно підтримувати ініціативи громади щодо забезпечення солдатів надійними засобами захисту

Наприклад, за минулий рік новообраний нардеп, Богдан Дубневич, заробив 2 млн. 270 тис. грн (з них 1 млн. 535 тис. грн - подарунки, призи, виграші). Зараз у своїй власності має 9 будинків площею 2 865 квадратних мертрів, 9 квартир площею 1 074,3 квадратних метри та один гараж площею 13,9 метри квадратні, 7 земельних ділянок сумарною площею на 98,4 га. Про це свідчить декларація Богдана Дубневича за 2013 рік, опублікована на сайті Чесно.

Про те, яку власність мають його дружина, син, діти, родичі, свати і т.д не важко догадатись, тому писати не будемо. Головне, що зрозуміли наші львів'яни - Богдан Дубневич зможе змінити Україну на краще і готовий служити людям.

Мабуть, багатьом припав до душі ще й пункт у передвиборній програмі пана Богдана де йдеться, що у разі обрання його народним депутатом України, своїм пріоритетним обов’язком він вважатиме діяльність, спрямовану на підвищення життєвого рівня громадян.

У своїй передвиборній програмі він наголошує:  “На час війни, розв’язаної Росією проти України, беру на себе зобов’язання всебічно підтримувати ініціативи громади щодо забезпечення солдатів надійними засобами захисту, військовою формою, іншим військовим спорядженням; забезпечувати доставку для військових і всіляко допомагати пораненим в ході військових дій на сході України,  а також сім’ям загиблих героїв.

Загалом мешканці Львова та області обрали 12 мажоритарників, які представлятимуть їхні  інтереси у Верховній Раді.  Серед них: Володимир Парасюк, Андрій Кіт, Олег Мусій, Тарас Батенко, Богдан Матківський, Ярослав Дубневич, Михайло Бондар.

Чи виявляться вони гідні  місії , яку довірили їм львів’яни? Побачимо уже скоро.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #вибори #мажоритарка
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...