• Головна
  • Комісія зі сприяння підрозділам ЗСУ просить пришвидшити ротацію бійців 80-ї аеромобільної бригади
10:28, 22 серпня 2014 р.

Комісія зі сприяння підрозділам ЗСУ просить пришвидшити ротацію бійців 80-ї аеромобільної бригади

Комісія зі сприяння підрозділам Збройних сил України дійшла висновку, що необхідно пришвидшити ротацію бійців зони АТО і надати їм відпустку для можливості відновлення ними сил і подальшого продуктивнішого несення військової служби.

Про це повідомив голова комісії, депутат Львівської обласної ради Ярослав Мудрий у своєму зверненні до Президента України Петра Порошенка. 

Все чого вони бажають - приїхати додому, відпочити і повернутись знову на територію АТО для виконання свого військового обов’язку.

"Шостий місяць безперервних виконань бойових завдань в гарячих точках наклали свій відбиток на воїнів. Їм необхідний відпочинок. Бойовий дух хлопців дуже високий. Все чого вони бажають - приїхати додому, відпочити і повернутись знову на територію АТО для виконання свого військового обов’язку.

Враховуючи думку військовослужбовців та їх батьків, Комісія зі сприяння підрозділам Збройних сил України дійшла висновку, що необхідно пришвидшити ротацію бійців зони АТО і надати їм відпустку для можливості відновлення ними сил і подальшого продуктивнішого несення військової служби.
Враховуючи вищевикладене та керуючись ст. 11-13, 15 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад»,
ПРОШУ:
1. В терміновому порядку вирішити питання про здійснення повної ротації військовослужбовцям 80-ої високо-мобільної десантної бригади Сухопутних військ Збройних Сил України та надання їм відпустки;
Про результати розгляду даного звернення повідомити комісію у встановлений термін", - написав Ярослав Мудрий.

Нагадаємо, учора, 21 серпня 2014 року в черговий раз батьки військовослужбовців 80-ої високо-мобільної десантної бригади Сухопутних військ Збройних Сил України, які в даний час знаходяться на території АТО безперервно протягом 5 місяців, перекрили вулицю Стрийську (навпроти в/ч), одну з центральних міста Львова, вимагаючи негайної повної ротації своїх синів та чоловіків. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...