• Головна
  • Як бійка на концерті Ані Лорак в Одесі змусила львів'ян вийти протестувати проти міліції (фоторепортаж)
22:12, 5 серпня 2014 р.

Як бійка на концерті Ані Лорак в Одесі змусила львів'ян вийти протестувати проти міліції (фоторепортаж)

Ганьба»! «Чемодан! Вокзал! Росія»! … Із такими гаслами сьогодні, 5 серпня, під обласне управління міліції Львівщини прийшли активісти «Правого сектора».

Причиною пікету стали нещодавні події в Одесі під час концерту Ані Лорак, де міліція побила правосекторівців, які прийшли висловити свою зневагу співачці.

Як повідомляють у прес-службі "Правого сектору", активісти вимагали озвучити реакцію міліції Львівщини на безчинства їх одеських колег та нагадали – чекають від начальника міліції Львівщини негайної люстрації і системних реформ.

Знову людей б’ють і вважають, що так має бути. Вони повинні розуміти: повернуться наші батальйони і ми наведемо тут порядок

"Ми прийшли сюди не тільки тому, що ту запроданку Лорак намагалися захистити! Погинули люди, а нічого не змінилося. Знову у кущах ховаються даівці, щоби збирати данину для Києва. Знову людей б’ють і вважають, що так має бути. Вони повинні розуміти: повернуться наші батальйони і ми наведемо тут порядок",  – заявив заступник керівника «Правого сектора» Львівщини Віталій Сергатюк.

Нагадаємо, аналогічні акції спротиву «Правого сектора» на дії представників МВС сьогодні пройшли у низці обласних центрів України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...