• Головна
  • У Львові на території школи хочуть побудувати житловий будинок
11:55, 1 серпня 2014 р.

У Львові на території школи хочуть побудувати житловий будинок

Мова йде про земельну ділянку на розі вул. Варшавської - вул. Соснової. Школа №91, яка тут розташована, просить заборонити відчуження земельної ділянки, що розташована поруч.

Під час пленарного засідання сесії депутати прийняли рішення про надання підприємству «Львівоблагропромбуд» проекту землеустрою щодо надання земельних ділянок на розі вул. Варшавської - вул. Соснової. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Під час формування порядку денного міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до депутатів і зазначив, що будівництво на цій ділянці не має відбуватись.

«На цій ділянці не може бути жодного будівництва», - сказав Андрій Садовий.

«Відділ освіти Шевченківського району управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради звертається до з проханням вийти з клопотанням до депутатів Львівської міської ради про заборону відчуження частини земельної ділянки СЗШ № 91, що знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Варшавська, 58, для будівництва житлового будинку (82 квартири) на розі вулиць Варшавська-Соснова фірмою Львівоблагропромбуд. Відчуження земельної ділянки фірма забудовник не погоджувала з відділом освіти, що є порушенням чинного законодавства про освіту.

Відчуження ділянки призведе до порушення санітарно-гігієнічних норм і правил, оскільки школа є найбільшою за кількістю учнів (1 138) в районі, і дана земельна ділянка необхідна для використання в навчально-виховному процесі та запобіганню травматизму і безпеки учнів.

На вказану земельну ділянку школа отримала державний акт на право постійного користування земельною ділянкою за адресою: м. Львів, вул. Варшавська, 58», - йдеться у зверненні відділу освіти Шевченківського району Львова до мера Львова Андрія Садового.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Садовий #школа №91
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...