• Головна
  • До Львова щодня приїжджають труни із молодими бійцями, які загинули в АТО
Підсумки 29 липня
08:00, 30 липня 2014 р.

До Львова щодня приїжджають труни із молодими бійцями, які загинули в АТО

Підсумки 29 липня

Усі вони молоді, життєрадісні та залишили на цьому світі маленьких сиріт

Вчора, 29 липня, до Львова привезли тіло загиблого в АТО Романа Васькала. У 26-річного мужнього чоловіка залишилась маленька донька та молода дружина. Поховають бійця сьогодні на Личаківському цвинтарі. Нагадаємо, Роман Васькало загинув 22 липня в зоні АТО.

Поховали у Львові ще одного солдата. Член «Правого сектора» Володимир Статій був на Донбасі двічі. Після першої поїздки сестра благала чоловіка не їхати, однак він не послухався її. Тіло додому привезли у труні. На похоронах плакали усі, навіть священик.

Згодом кореспонденту 032 вдалось з’ясувати, що солдат підірвався на гранаті, забравши із собою життя ще чотирьох терористів. У матеріалі побратими розповіли, яким був Володимир Статій.

У рідному селі на Львівщині поховали Віталія Бахуру. Він не дожив до свого дня народження 2 тижня. Чоловіку мало виповнитися 25 років. У Віталія залишилась маленька донечка та дружина. Петро Порошенко нагородив нашого бійця орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

Опублікували офіційну статистику поранених в АТО. Під час антитерористичної операції поранено 1236 українських військових. У шпиталях зараз перебувають 745 поранених, 36 з них – у важкому стані. На нові протези чекають 14 поранених. До слова, протезування відбувається за кошт держави. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#підсумки дня
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...