• Головна
  • Новина для біженців, які зараз живуть у Львові, але мріють повернутися додому в Луганськ - терористи заборонили пересуватися містом
12:48, 24 липня 2014 р.

Новина для біженців, які зараз живуть у Львові, але мріють повернутися додому в Луганськ - терористи заборонили пересуватися містом

Луганчани сидять вдома та бояться вийти навіть за хлібом. Терористи заборонили пресуватися на приватному транспорті. Ось, що вони розповідають:

«У нас зараз йде регулярний обстріл по всьому місту. Жахають жителів. Всі сидять немов по норах і не виходять навіть за хлібом. Втім, велика частина магазинів закрита і заборонено рух по місту на приватному транспорті. Луганськ вимер», - розповів місцевий мешканець журналісту Роману Бочкалу, який опублікував цей пост на своїй сторінці у Фейсбуку.

Читайте також: Активіст, який приїхав до Львова з Луганська, в шоці від того, що сталось з його рідним містом (фоторепортаж)

Відповідний наказ опубліковано на сайті так званої Луганської Народної республіки.

«У зв'язку з тим, що знищені не всі диверсійні групи в місті Луганську, наказ про заборону пересування автомобільного та іншого наземного транспорту в межах міста Луганська продовжено на добу, до 00-00 25 липня 2014», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, попри те, що зараз відбувається у Луганську, жителі цього міста, які зараз знайшли прихисток у Львові, все одно купують квитки додому.  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Луганськ #луганські біженці у Львові #АТО #ЛНР
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,67
42,74
PLN
9,83
9,86
Оголошення
live comments feed...