• Головна
  • Інформацію про «пожертви», які батьки дають за вступ дітей до дитсадку, опублікували в інтернеті
17:03, 25 червня 2014 р.

Інформацію про «пожертви», які батьки дають за вступ дітей до дитсадку, опублікували в інтернеті

Судячи з документу, на гроші батьків найбільше купують меблі, комп’ютери та побутову техніку. А чи необхідна дітям фігура Божої матері?

У переліку звітності різні речі – ліжка, шафи, столи та стільці, комп’ютери та принтери, трапляється навіть церковна атрибутика. До прикладу, в одному із садочку на гроші батьків придбали статую Божої матері. 

Відтепер батьки можуть дізнатися, куди йдуть гроші, які вони дають при вступі малюка до дитячого садочку. На сайті управління освіти ЛМР батьки школярів можуть ознайомитись з фінансовою звітністю. Як розповіла Галина Слічна, начальник управління освіти, це суттєво зменшило скарги мешканців.

«Завжди батьки звертались анонімно. На прохання представитись, чи конкретизувати, про який садочок йде мова, не було інформації. Після того, як ми повністю розмістили на сайті управління освіти і міської ради інформацію про надходження благодійних коштів і внесків від батьків в установи міста, це частково вирішило проблему. Батьки побачили, куди йдуть їхні кошти. Там, де вони побачили, що в установи надходжень нуль, а батьки здають гроші, звичайно, що були звернення. Зараз, під час електронної реєстрації, в мене таких звернень не було», - розповіла Галина Слічна, начальник управління освіти ЛМР.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Дитячий садочок #Слічна #гроші за садочок
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,05
EUR
43,00
43,03
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...