• Головна
  • Стан львівських бомбосховищ та куди бігти людям, - у підсумках вчорашнього дня
Підсумки 16 квітня
08:17, 17 квітня 2014 р.

Стан львівських бомбосховищ та куди бігти людям, - у підсумках вчорашнього дня

Підсумки 16 квітня

У Львові дедалі часто стала підніматися тема бомбосховищ. В той час, коли східний «брат» став підходити все ближче до кордону, львів’яни ставлять запитання, а якщо війна?... Куди бігти і як рятуватися?

У Львові вчора лунала сирена. Це було навчання. Бігти нікуди не треба було, оскільки практична частина вчора, 16 квітня, не відпрацьовувалась. Однак питання, що ж робити далі, таки залишилось.

Протягом тижня ми намагалась зв’язатися із людиною, яка може дати офіційну інформацію стосовно львівських бомбосховищ. Спершу були невдачі, однак згодом нам це вдалось! Директор департаменту цивільного захисту ЛОДА Олексій Титаренко роз’яснив, для кого і де є бомбосховища.

Як виявилось, у Львові укриття є, відтак вони розраховані не на усіх людей. Спершу держава захистить працівників стратегічних підприємств - чудові укриття у Львівводоканалу, газових служб, Львівобленерго та Львівської залізниці. І усі вони розраховані лише для працівників цих підприємств. Лише 5% підприємств можуть показати зразкове укриття. 

Звичайним львів’янам порадили перевірити, у якому стані їхні підвали. Оскільки, у випадку воєнного стану, їм доведеться ховатися саме там. Законодавством не передбачено будувати нові укриття, та й грошей на це зараз ні у кого немає.

У Львові є шість великих бомбосховищ на Львівському автобусному заводі, відтак у якому вони стані, дивіться самі. І хоча теоретично, львівська влада могла б привезти їх до ладу, аби львів’янам було де укритися, ніхто не знає, де власник цього заводу. Немає працівників, немає керівника, немає бомбосховищ. Ось така математика. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Бомбосховище
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...