• Головна
  • У Львові в середу пройде Хресна Дорога вулицями міста (ВІДЕО)
15:40, 15 квітня 2014 р.

У Львові в середу пройде Хресна Дорога вулицями міста (ВІДЕО)

Хресна Дорога проводитиметься за маршрутом: пл. Катедральна – пл. Ринок – вул. Вірменська – вул. І. Федорова – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. В. Винниченка – вул. М. Кривоноса – вул. М. Лисенка – вул. М. Заньковецької – вул. Личаківська.

У Велику Середу, 16 квітня, у Львові відбудеться Хресна Дорога вулицями міста. Організовують захід отці-францисканці спільно з Латинським кафедральним собором. Про це 032.ua повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Програма дня:

18.30 год. – Свята Меса в Катедрі;

21.00 год. – завершення у Храмі Святого Антонія.

 «Ця Хресна Дорога стане ще однією нагодою для львів’ян задуматися про безмежну Божу любов, про тайну спасіння та прощення. Сподіваємося, що кожен під час такого нелегкого шляху  зможе  звернути свої думки до Господа, знайти у Ньому спокій і натхнення, яких нам так не вистачає щодня. Хресна Дорога – це ще один шанс висловити Ісусові вдячність за Його терпіння і муки на хресті, за Його жертву заради нас. Розмірковуючи над своїм життям, ми маємо можливість осягнути велику радість наближення світлого свята Воскресіння. Запрошуємо усіх долучатися до цієї хресної ходи, щоб сповнити свої серця милосердям та радістю», - запросив на захід о. Петро Франків, вікарій парафії Святого Антонія, РКЦ.

Нагадаємо, минулого року аналогічна Хресна Дорога об'єднала тридцять тисяч львів'ян 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Хресна Дорога
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...