• Головна
  • Зловмисники, які вбили людину та обікрали львівський кантор,спалили викрадені «Жигулі» (ФОТО)
08:09, 6 березня 2014 р.

Зловмисники, які вбили людину та обікрали львівський кантор,спалили викрадені «Жигулі» (ФОТО)

Кажуть, що члени банди розмовляли російською мовою.

Працівники слідчо-оперативної групи встановили, що двоє невідомих чоловіків під’їхали до торгового закладу на автомобілі марки «ВАЗ-2105». Зі слів очевидців, невідомі зайшли у приміщення магазину, на обличчях у них були шарфи. Про це 032.ua  повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Чоловіки підійшли до пункту обміну валюти, поранили його працівника з предмета, схожого на пістолет з глушником. Після цього зловмисники забрали гроші та зникли з місця події на автомобілі. Працівник обмінного пункту, 54-річний львів’янин, був доставлений до лікарні у важкому стані, де помер.

Зловмисники, які вбили людину та обікрали львівський кантор,спалили викрадені «Жигулі» (ФОТО), фото-1

«Правоохоронці вже виявили на вулиці Рудницького частково пошкоджений вогнем автомобіль, на якому зникли зловмисники. Транспортний засіб нападники викрали в одному з гаражних кооперативів за годину до нападу», - повідомив начальник Львівського міського управління міліції підполковник міліції Сергій Зюбаненко.

Зловмисники, які вбили людину та обікрали львівський кантор,спалили викрадені «Жигулі» (ФОТО), фото-2

За вказаними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна, а також за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років або довічного позбавлення волі.

Зловмисники, які вбили людину та обікрали львівський кантор,спалили викрадені «Жигулі» (ФОТО), фото-3

Сума збитків, завданих у результаті нападу, наразі встановлюється. Проводяться усі необхідні оперативно-розшукові заходи з метою встановлення зловмисників.

Зловмисники, які вбили людину та обікрали львівський кантор,спалили викрадені «Жигулі» (ФОТО), фото-4

Правоохоронці звертаються до можливих очевидців цієї події із проханням якнайшвидше повідомити інформацію щодо грабіжників за номером телефону 102.

Прикмети зловмисників: дві особи чоловічої статі. Зріст одного з нападників 190 см, зріст другого чоловіка 170-175 см. Одягнені були у спортивний одяг, один з них був у червоній куртці.

Нагадаємо, постраждалого було поранено, він у важкому стані був доставлений до лікарні, де помер. Зловмисники були озброєні зброєю з глушником. Міліція звертається до можливих очевидців із проханням якнайшвидше надати правоохоронцям відому їм інформацію.

Зловмисники, які вбили людину та обікрали львівський кантор,спалили викрадені «Жигулі» (ФОТО), фото-5

Вчора, 5 березня об 11.40 годині, на спецлінію «102» надійшла інформація про те, що у приміщенні продуктового магазину на вулиці Коновальця у місті Львові двоє невідомих осіб спричинили вогнепальне поранення працівнику пункту обміну валюти, який знаходиться в приміщенні магазину, та втекли з місця події.

Зловмисники, які вбили людину та обікрали львівський кантор,спалили викрадені «Жигулі» (ФОТО), фото-6
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#кантор
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,82
39,94
EUR
42,91
42,97
PLN
9,86
9,90
Оголошення
live comments feed...