• Головна
  • У Львові люди калічаться через високі бордюри (ФОТО)
12:00, 25 жовтня 2013 р.

У Львові люди калічаться через високі бордюри (ФОТО)

У Львові, на вул.  Стрийській біля Автовокзалу мешканці нарікають на занадто високі бордюри біля пішохідного тротуару.  І якщо молодим людям фізична форма ще дозволяє вправно позмагатися, перескакуючи через таку перешкоду, пенсіонери насправді калічаться. Подейкують, що люди не раз шпортались та падали, перелазячи через височенні бордюри.

bHv3AYnpn6Q

 

До редакції 032 зателефонував мешканець вул. Стрийської із наріканням на львівську владу: «Ми не раз із скаргами та зауваженнями зверталися у Львівську міську раду. Але на нас ніхто не реагує. Люди дійсно страждають та часто падають. Цю дорогу робили ще для Євро-2012, однак так і не доробили. Біля кафе «Казка», біля будівництва нового корпусу міліції та на кінцевій зупинці тролейбусу №25 (навпроти Автовокзалу) бордюри не дороблені. Таке враження, що робітники «забули» покласти ще один шар асфальту», - каже чоловік.

g5tM0RFxN4Y

 

 

OWd9qELCUoc (1)

 

 

«Якщо поруч припаркується автомобіль, неможливо навіть відкрити дверцята через ці бордюри. Але проблем вистачає і пішоходам, особливо ввечері, коли темно», - каже  мешканка вул. Стрийської. 

ofYyKxu74kE

 

GmuaQycSfqg

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...