• Головна
  • Буревій на Львівщині назвали кінцем світу: десятки львів’ян тепер не знають, як відремонтувати їхні автомобілі (ФОТО, ВІДЕО)
Тема дня. Нові фото
10:42, 24 вересня 2013 р.

Буревій на Львівщині назвали кінцем світу: десятки львів’ян тепер не знають, як відремонтувати їхні автомобілі (ФОТО, ВІДЕО)

Тема дня. Нові фото

Частиною території Самбірського району Львівської області пройшли грозові дощі з шквалистими поривами вітру, місцями понад 25 м/с, внаслідок чого тимчасово від електропостачання було відключено 8 населених пунктів: села Бісковичі, Воютичі, Максимовичі, П’яновичі, Лановичі, Міжгайці,Баранівці та  частково місто Самбір. Про це інформує Факти ICTV. 

648

 

655

 

656

 

657

 

661

 

666

 

Пошкоджено покрівлі житлових будинків та об’єктів соціально-побутової сфери, повалені дерева та обірвані комунальні лінії електропередач.

У Самборі – пошкоджені покрівлі 36 будинків, зокрема бібліотеки, училища культури та профтехучилища.

Повалені 77 дерев, якими пошкоджено 4 автомобілі, 2 опори міських ліній електропередач, гілками обірвані дроти, частково відключено електропостачання. До лікувальних закладів з травмами звернулось дві особи, яких після огляду і надання медичної допомоги відправлено на амбулаторне лікування.

У селах Рудня та Бабинське – пошкоджені покрівлі кількох приватних будинків, господарчі будівлі, забійного цеху, пекарні та 2 складів, кафе. Станом на 7 год. 24 вересня відновлено електропостачання 6 населених пунктів, залишається відновити частково знеструмлені Самбір та село Бісковичі.

Розпилили 59 повалених дерев, звільнено 4 автомобілі, при міській адміністрації створено комісію для підрахунку та уточнення збитків. До ліквідації наслідків негоди залучено 87 людей та 20 одиниць техніки. Ситуація знаходиться на контролі Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,85
EUR
42,85
42,90
PLN
9,86
9,89
Оголошення
live comments feed...