• Головна
  • Міліція Львівської залізниці проведе місячник добровільної здачі зброї
17:08, 26 квітня 2013 р.

Міліція Львівської залізниці проведе місячник добровільної здачі зброї

З 1 по 30 травня на дільниці обслуговування УМВС України на Львівській залізниці стартує місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів і вибухівки, що були здобутті нелегальним шляхом та незаконно зберігаються населенням. Про це повідомили у підрозділі по зв’язках із громадкістю УМВС України на Львівській залізниці.

 Громадяни, які протягом травня місяця цього року добровільно звернуться до міліції за місцем постійного проживання із заявою про добровільну здачу вогнепальної зброї, спеціальних засобів самооборони, боєприпасів і вибухівки, що зберігаються у них незаконно, будуть звільнені від кримінальної і адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, що санкція статті 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» передбачає покарання волі на строк від двох п’яти років.

Якщо громадяни у зазначений термін здадуть в органи внутрішніх справ мисливську, вогнепальну, газову, холодну зброю, спецзасоби вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями. Після проведення додаткової перевірки зброї, її технічного стану, оформлення відповідних документів та наявності законодавчих підстав даний громадянин може, за бажанням, зареєструвати їх у свою власність.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...