• Головна
  • Львівська обласна рада після штурму зазнала збитків на 16 тисяч гривень
12:00, 1 червня 2017 р.

Львівська обласна рада після штурму зазнала збитків на 16 тисяч гривень

У Львівській обласній раді підрахували збитки після штурму з боку активістів.

Так, за словами керуючого справами Львівської облради Валентина Харлова,активісти під час штурму зламали двері та стільці, з’їли всю їжу з кафе та розтрощили посуд, інформує кореспондент сайту 032.ua.

"Метою радикалів, які увірвалися в обласну раду, було не прийняття конкретного політичного рішення, вони відразу почали ламати майно облради: двері та стільці в сесійній залі. Загальна сума збитків становить майже 16 000 гривень", - зазначив Харлов.

Нагадаємо, як повідомляло раніше наше видання, у вівторок, 30-го травня, активісти влаштувати пікет перед входом у Львівську обласну раду. Вони вимагали від влади підписати амністію воїнам АТО, націоналізувати російський капітал в Україні, припинити постійне зростання тарифів на комунальні послуги та продовження мораторію на продаж землі до врегулювання економічної та соціально-політичної ситуації в країні. 

Спершу націоналісти влаштували акцію під стінами Львівської облради, згодом прийшли на саму сесію , щоб передати депутатам свої звернення і навіть заблокували роботу депутатів. Невдовзі у сесійній залі виникли сутички, внаслідок чого травми отримали 11 людей. Внаслідок цього, роботу сесії було зірвано. 

Додамо, що в поліції відкрили кримінальне провадження за фактом сутичок в обласній раді. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Lviv
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...