• Головна
  • У Львові створять комісію, яка перевірить діяльність управління комунальної власності ЛМР
17:10, 18 травня 2017 р.

У Львові створять комісію, яка перевірить діяльність управління комунальної власності ЛМР

Депутати міської ради Львова підтримали ідею створення комісії для перевірки діяльності управління комунальної власності.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

Зазначимо, що проти перевірки діяльності управління виступав міський голова Львова Андрій Садовий, який під час пленарного засідання заявив, що не бачить доцільності у створенні тимчасової комісії.

Таку ж позицію зайняла і керівник управління комунальної власності ЛМР, яка заявила депутатам, що подібна перевірка може образити її підлеглих.

Однак такі аргументи на депутатський корпус не подіяли, вони проголосували за створення комісії, паралельно відкинувши пропозицію про включення до складу комісії депутата від "Самопомочі" Вікторію Довжик.

Нагадаємо, що кілька днів тому активісти розпочали безстрокову акцію протесту під будівлею управління комунальної власності, звинувативши керівника управління Інну Свистун у розкраданні комунального майна.

А сьогодні, 18 травня, активісти організували мирний мітинг на площі перед Ратушею, вимагаючи від міського голови відсторонити від посади Інну Свистун. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Lviv
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,63
39,72
EUR
42,67
42,73
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...