• Головна
  • Лише одне місто Львівщини готове приймати львівське сміття (ВІДЕО)
11:09, 4 травня 2017 р.

Лише одне місто Львівщини готове приймати львівське сміття (ВІДЕО)

Незважаючи на те, що 21 квітня було підписано Меморандум з представниками ЛОДА, Львівської облради та містами Львівщини про довгострокову співпрацю щодо прийняття ТПВ зі Львова, станом на сьогодні лише м. Червоноград готове підписати договір на прийом 10 тонн ТПВ.

Про це повідомив заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, інформують у прес-службі ЛМР.

"У додатку Меморандуму, який був підписаний 21 квітня, є 16 міст, які мали б приймати сміття зі Львова. Станом на сьогодні у мене є лише одне підтвердження від міста, яке готове підписати договір, – це м. Червоноград на 10 тонн. У решті міст, як кажуть їх мери, десь сесія відмовила, десь сесія ще має проходити. Також посилаються на громадські обговорення. У одному з міст громадські обговорення призначені на 26 травня", - зазначив Сергій Бабак. 

Як раніше писав 032, у п’ятницю, 21 квітня, за участю віце-прем’єр-міністра України у Львові було підписано Меморандум про співпрацю між Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською обласною радою, Львівською міською радою та органами місцевого самоврядування, на території яких розташовані полігони/звалища захоронення твердих побутових відходів, щодо поводження з ТПВ, які утворюються у Львові.

Згідно з меморандумом сміття зі Львова мають приймати майже 19 міст Львівщини впродовж наступних двох років. За цей період міська влада Львова сподівається збудувати сміттєсортувальний комплекс.

Нагадаємо, що у четвер, 27 квітня, під час засідання сесії ЛМР, депутати проголосували за виділення понад 20 млн грн містам, які погодились приймати сміття зі Львова. А ще раніше, 25 квітня, депутати Львівської облради виділили 15 млн містам, які підписали меморандум про вивіз сміття зі Львова.

Додамо, станом на 4 травня сміття у Львові не вивезено з 484 контейнерних майданчиків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,08
EUR
42,99
43,06
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...