• Головна
  • Понад 2 млн грн зарплати і декілька земельних ділянок: що відомо про Геннадія Васьківа, який має стати новим заступником Садового
розслідування 032.ua
22:23, 5 квітня 2017 р.

Понад 2 млн грн зарплати і декілька земельних ділянок: що відомо про Геннадія Васьківа, який має стати новим заступником Садового

розслідування 032.ua

Завтра на сесії міськради депутати мають розглянути питання про заступників міського голови Львова та персональний склад виконавчого комітету міськради.

Як йдеться в проекті ухвали, Ростислав Дацків, який дотепер був заступником міського голови з фінансово-економічних питань стане заступником міського голови з містобудування.

Натомість заступником Садового з фінансово-економічних питань буде Васьків Геннадій Володимирович. Тим часом заступником міського голови з питань житлово-комунального господарства має стати Сергій Бабак.

Якщо про Ростислава Дацківа і Сергія Бабака сьогодні знають майже всі (Бабак є директором департаменту житлового господарства та інфраструктури з листопада 2016 і позаштатним радником Садового, а Дацків тривалий час є заступником Садового і членом виконкому міськради), то про Васьківа Геннадія – більшість чує вперше, адже він раніше не працював у міськраді.

Тому 032.ua вирішив дізнатися більше про Геннадія Васьківа, який уже завтра має стати заступником міського голови з фінансово-економічних питань і ось, що ми з'ясували:

Сім'я.

Геннадій Васьків одружений. Виховує двох дітей – дочку Вікторію та сина Дениса. Судячи із його дописів на сторінці у Facebook, у січні 2016 р. його дочці виповнилось 16 років.

Попереднє місце роботи.

Як йдеться в розпорядження голови Херсонської обласної державної адміністрації від 02.06.2016 "Про затвердження нового складу ради з питань інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності при обласній державній адміністрації", яке ми знайшли в мережі, Васьків Геннадій Володимирович був виконавчим директором ТОВ "Дунапак-Таврія".

Понад 2 млн грн зарплати і декілька земельних ділянок: що відомо про Геннадія Васьківа, який має стати новим заступником Садового, фото-1

Скріншот із розпорядження голови Херсонської обласної державної адміністрації від 02.06.2016 Про затвердження нового складу ради з питань інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності при обласній державній адміністрації

Також його прізвище, як виконавчого директора, знаходимо в переліку членів асоціації "УкрПапір":

Понад 2 млн грн зарплати і декілька земельних ділянок: що відомо про Геннадія Васьківа, який має стати новим заступником Садового, фото-2

Скріншот із сайту http://www.ukrpapir.org/

Згідно з декларації Геннадія Васьківа, у 2016 році за сумісництвом він працював в ТзОВ "Дунапак-Україна".

Понад 2 млн грн зарплати і декілька земельних ділянок: що відомо про Геннадія Васьківа, який має стати новим заступником Садового, фото-3

Як йдеться на офіційному сайті "Dunapack Ukraina", компанія в якій працював Геннадій Васьків є австрійською і перебуває у власності Prinzhorn Holdin. В Україні компанія представлена двома підприємствами групи Dunapack Packaging: «Дунапак Україна» (м.Ходорів, Львівска обл.) і «Дунапак Таврія» ( Херсонська обл.).

Понад 2 млн грн зарплати і декілька земельних ділянок: що відомо про Геннадія Васьківа, який має стати новим заступником Садового, фото-4

Prinzhorn Holding вже більше 100 років займається збором макулатури, виробництвом паперу і гофрокартону. На ринку України вони працюють вже понад 10 років, а у 2012 році запустили завод з виробництва гофрокартонної упаковки в Херсонській області, загальні інвестиції якого склали 40 мільйонів євро.

Дохід.

13420_w_647

У 2016 році зарплата Васьківа Геннадія за основним місцем роботи склала 2 067 362 грн . Ще 68 204 грн. він заробив на роботі за сумісництвом і 201 242 грн. отримав, як компенсацію за оренду житла.

На рахунку в банку Васьків Геннадій тримає 116 082 грн , а в індивідуальному банківському сейфі 84 тис. доларів, 58 тис. євро та 860 тис. гривень.

Автомобіль.

Згідно з декларацією сам Васьків Геннадій автомобіля немає. Натомість він є у його дружини. Зокрема, у власності Васьків Оксани є автомобіль Toyota Rav4, 2014 року випуску.

Коштувала автівка 609 тис. грн.

Понад 2 млн грн зарплати і декілька земельних ділянок: що відомо про Геннадія Васьківа, який має стати новим заступником Садового, фото-5

На фото: Toyota Rav4, 2014 року випуску.

Нерухомість.

У спільній власності з дружиною Васьків Геннадій має кілька земельних ділянок у селі Добрячин Сокальського району Львівської області,  а також житловий будинок у цьому селі.

Понад 2 млн грн зарплати і декілька земельних ділянок: що відомо про Геннадія Васьківа, який має стати новим заступником Садового, фото-6

Окрім цього Васьків Геннадій має у своїй власності квартиру у Львові площею 44,7 м2 з 2011 року.

Судячи з його декларації, у листопаді 2016 року він купив собі нежитлове приміщення площею 107,07 м2., а у грудні 2016 року  купив собі гараж у Львові площею 41, 32 м2.

Дружина ж Васьківа Геннадія з 2014 року має у Львові квартиру площею 47,2 м2  і з 2015 року має ще одну квартиру у Львові загальною площею 91,2 м2.

До речі, відповідно до ухвали, яку завтра розглядатимуть депутати, Геннадій Васьків має також стати членом виконавчого комітету міськради.

Читайте також на нашому сайті: Скільки заробляють заступники Синютки і на яких автомобілях вони їздять

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...