• Головна
  • Синютка розповів, коли нарешті зі Львова вивезуть сміття
17:28, 21 березня 2017 р.

Синютка розповів, коли нарешті зі Львова вивезуть сміття

Сьогодні, 21 березня, Олег Синютка розповів, коли нарешті звільнять Львів від сміттєвого колапсу.

Рішення про те, що обласна рада займеться вивезенням сміття у Львові прийняли сьогодні на обласній комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Тож повністю очистити переповнені сміттєві майданчики у місті планують за 5-7 днів. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

«Комісія знову прийняла рішення, яке повинно забезпечити вивезення відходів із території міста Львів. Цього разу ми спробуємо вкластись у 5-7 днів, щоб повністю очистити місто від сміття», - пояснив на брифінгу голова Львівської ОДА Олег Синютка.

За словами головного санітарного лікаря області така критична ситуація із сміттям у Львові може призвести до суттєвого погіршення епідеміологічної ситуації та збільшенню популяції гризунів, особливо із настанням тепла.

Голова облдержадміністрації також заявив, що у найближчі дні облдержадміністрація проведе переговори із власниками полігонів твердих побутових відходів Львівщини і за межами, щоб забезпечити належну утилізацію відходів із території міста.

«Ми з’ясували, за період з останнього засідання комісії, Львівська міська рада не зверталась і не вела переговори із жодним власником полігонів. Так само не надано жодних фактів блокування сміттєвозів на території Львівщини чи України», - додав він. 

Нагадаємо, станом на сьогодні у Львові не вивезли сміття із 454 контейнерних майданчиків. Це 36,7% від загальної кількості.
За інформацією прес-служби Львівської міськради, у Залізничному районі не вивезено сміття з 99 майданчиків, у Личаківському – з 78, у Сихівському – з 40, у Франківському – з 76, у Шевченківському – з 109, у Галицькому – з 52.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...