• Головна
  • Амбулаторії сімейної медицини, нове медичне обладнання та ремонти медичних закладів, - що зміниться у медичній галузі міста у 2017 році
15:40, 28 лютого 2017 р.

Амбулаторії сімейної медицини, нове медичне обладнання та ремонти медичних закладів, - що зміниться у медичній галузі міста у 2017 році

Начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб розповів, розповів, що зміниться в медичній галузі міста у 2017 році.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

За словами головного медика міста Львова, впродовж цього року на львів’ян очікує відкриття нових амбулаторій сімейної медицини, ремонти у медзакладах та закупівля нового обладнання. Грошей, як завжди, на все не вистачає, однак Володимир Зуб впевнений, що гроші знайдуться.

Амбулаторії сімейної медицини у Личаківському районі та на Рясне-1.

За словами Володимира Зуба, цього року у Львові планують відкрити ще одну амбулаторію сімейної медицини, цього разу на вулиці Личаківській, 119. Ремонтні роботи там вже тривають, а відкриття планують орієнтовно на червень місяць. Крім того, у планах міста - відремонтувати другу за ліком амбулаторію у мікрорайоні Рясне-1.

"Ви вже знаєте, що в одній із амбулаторій на Рясне-1 ремонт вже відбувся, але є ще одна, і ми хочемо її відремонтувати теж, аби в обох приміщеннях були нормальні умови", - розповів Зуб. 

Рентгенівське обладнання, фізико-терапевтичне обладнання та операційні столи.

Нове рентгенівське обладнання планують закупити для лікарні швидкої допомоги. Однак грошей на медичні апарати занадто мало, тому цю проблему ще будуть вирішувати. В управлінні сподіваються, що депутати та міський голова дослухаються до прохань медиків і виділять додаткове фінансування.

"Якщо ми придбаємо цю рентген апаратуру, то на все інше нам вже не вистачить. Треба розмовляти із депутатами та міським головою, що нашій галузі треба додати грошей,  аби ми купили рентген апарати, фізико-терапевтичне обладнання, яке потребує оновлення та операційні столи, лампи. Це необхідно, аби повністю закінчити проект з операційними", - зауважив Зуб.

Ремонт замовляли?

"На ремонтні роботи є більше 10 мільйонів гривень. Ці гроші підуть на амбулаторію на вулиці Личаківській, на Рясне, на створення відділення невідкладної допомоги у 8-ій лікарні", - розповідає Володимир Зуб.

В управлінні планують продовжити ремонтні роботи  в приміщеннях  лікарні швидкої медичної допомоги. Але цих грошей нам недостатньо, тому й тут за допомогою будуть звертатися до міської влади. 

Нагадаємо, як повідомляв раніше сайт 032.ua, наразі у двох лікарнях Львова працює електронна система реєстратури. Впродовж 2017 року подібна система з’явиться ще у трьох медичних закладах нашого міста. Зауважимо, що завдяки електронній реєстратурі пацієнт може самостійно реєструватися на запис до будь-якого лікаря, що покликано зменшити кількість черг у лікарнях. 

Додамо, також, що на 2017 рік фінансування медичної галузі у Львові складе 776 мільйонів гривень. 

Читайте також на нашому сайті:

У Стрию на Львівщині викрили наркобарона (ФОТО).

Стали відомі подробиці загадкової смерті чоловіка в Брюховицькому лісі.

Тест-драйв закладів Львова: йдемо їсти в піцерію, де найбільший вибір італійський страв.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #медицина #Львів #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...