• Головна
  • Про це варто знати: які ухвали прийняли депутати Львівської облради у вівторок, 29 листопада
10:00, 30 листопада 2016 р.

Про це варто знати: які ухвали прийняли депутати Львівської облради у вівторок, 29 листопада

У вівторок, 29 листопада, депутати Львівської облради прийшли на VII пленарне засідання IV чергової сесії обласної ради.

Сайт 032.ua підготував для Вас добірку найважливіших рішень, за які проголосували депутати.

1. Зважаючи на катастрофічну ситуацію із виплатою зарплат медикам Львівської області, депутати облради прийняли звернення до Кабміну з проханням виділити додаткове фінансування аби погасити заборгованість перед медиками. Раніше, в.о. директора департаменту охорони здоров’я ЛОДА Ірина Микичак заявила, що дефіцит бюджетних коштів на виплату зарплат медикам Львівщини становить 72,9 мільйонів гривень.   

2. Крім того, обласні депутати звернулися до керівництва держави з вимогою не скасовувати мораторій на експорт деревини. На думку чиновників, скасування мораторію на експорт деревини не що інше, як лобіювання інтересів міжнародних корпорацій, для яких Україна є або ж має бути потенційною сировинною базою.

3. Також до депутатів Львівської облради звернувся голова постійної комісії з питань екології Андрій Білоус, який повідомив про наміри здійснити масову рубку лісів на території Сколівського військового лісництва. Голова комісії у своєму зверненні попросив чиновників звернути увагу на можливу загрозу і недопустити вирубку лісів. 

4. До того ж, слуги народу нагородили подяками обласної ради та спеціальними пам’ятними монетами.  Урочистість  відбулася з нагоди третьої річниці Революції Гідності та Міжнародного дня волонтера, який відзначатимуть уже 5 грудня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...