• Головна
  • Щоб уникнути транспортного колапсу необхідно добудувати кільцеву дорогу Львова, - Іван Гринда
21:12, 20 жовтня 2016 р.

Щоб уникнути транспортного колапсу необхідно добудувати кільцеву дорогу Львова, - Іван Гринда

Необхідно розпочати процес виготовлення проектно-кошторисної документації з добудови північно-східної частини кільцевої дороги м. Львова та передбачити для цього кошти у Державному бюджеті України на 2017 рік.

Про  це сьогодні, 20 жовтня, під час пленарного засідання Львівської міськради повідомив депутат Іван Гринда, інформує кореспондент 032.ua.

За словами Івана Гринди  найбільша кількість митних постів до Європи проходить саме через Львівщину, а значна частина транзитного транспорту використовує саме Львів для подальшої подорожі Україною.

«Саме ці фактори є однією з причин транспортного колапсу, що систематично виникає у місті. Добудова кільцевої дороги значно розвантажить вулиці Городоцьку, Мазепи–Липинського, а також мікрорайон Рясне і покращить сполучення з індустріальним парком Львова, що опиниться в межах кільцевої дороги», -  зазначив депутат  фракції «УКРОП» Іван Гринда.

Депутати міськради підтримали цю пропозицію, відтак Львівська міська рада звертається до Кабінету Міністрів України та голови Львівської обласної адміністрації Олега Синютки із пропозицією добудувати кільцеву дорогу навколо Львова.

Читайте також на нашому сайті:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,82
39,94
EUR
42,91
42,97
PLN
9,86
9,90
Оголошення
live comments feed...