• Головна
  • Депутати погодили рішення про викуп стадіону “Сільмаш”
14:07, 20 жовтня 2016 р.

Депутати погодили рішення про викуп стадіону “Сільмаш”

Сьогодні під час пленарного засідання Львівської міськради депутати ухвалили рішення "Про викуп у ТзОВ “Три Корони Девелопмент“ для суспільних потреб об’єкта нерухомого майна – роздягальні для спортсменів та споруди стадіону на вул. Городоцькій, 207". Після викупу там мають збудувати сучасний спортивний комплекс

“За” відповідне рішення проголосував 41 депутат. Про це повідомляє кореспондент 032.ua.

У хвалі йдеться про те, що у товариства з обмеженою відповідальністю “Три Корони Девелопмент“ мають викупити об’єкт нерухомого майна – роздягальні для спортсменів, позначеної у технічній документації літерою “Д’-2“ загальною площею 392,3 кв. м та споруди стадіону, яка складається з: футбольного поля і воріт, позначених в технічній документації цифрою “№ 1“, огорож, позначених у технічній документації цифрами “№ 2“, “№ 3“, бігової доріжки, позначеної у технічній документації літерою “І“ на вул. Городоцькій, 207.

Тепер Львівське комунальне підприємство “Спортресурс“ у п’ятиденний термін з часу прийняття цієї ухвали має повідомити товариство з обмеженою відповідальністю “Три Корони Девелопмент“ про викуп для суспільних потреб об’єкта нерухомого майна.

Про те скільки коштуватиме викуп місту -  наразі ще невідомо. За словами начальника юридичного управління Львівської міськради Гелени Пайонкевич, ціна узгоджуватиметься згодом, під час внесення змін до бюджету.

Також Гелена Пайонкевич зазначила, що документи щодо оцінки майна повернуті оцінщику для ретельної перевірки.

Нагадаємо, що питання про викуп стадіону і уже двічі піднімалось на пленарних засіданнях міськради. Минулого разу на пленарному засіданні депутати Львівської міськради висунули ряд зауважень стосовно викупу стадіону "Сільмаш" і тоді вирішили перенести розгляд цього питання. Основна причина - вартість майна є надто завищеною.

Додамо, що сьогодні активісти пікетували міськраду на підтримку стадіону “Сільмаш” . Люди просили, аби ухвалу було проголосовано. Оскільки, там могли почали будівельні роботи із зведення багатоповерхівки.

Як раніше писав 032.ua, сьогодні, 20 жовтня, депутати Львівської міської ради зібралися на чергове пленарне засідання. Онлайн-трансляцію засідання дивіться ТУТ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...