• Головна
  • Не сиди вдома: що подивитись у кіно в останні дні літа (ВІДЕО)
20:00, 29 серпня 2016 р.

Не сиди вдома: що подивитись у кіно в останні дні літа (ВІДЕО)

Всього кілька днів залишається до того моменту, як цьогорічне літо стане історією. Та хто сказав, що треба сумувати через це? Пропонуємо Вам після роботи не поспішати додому, а разом зі своєю сім’єю, друзями або з другою половинкою, завітати до кінотеатру та весело провести свій вільний час в останні дні літа. 

1. Мультфільм "Секрети домашніх тварин". 

Нова історія від творців мултиплікаційного фільму "Бридкий я" розповість глядачам про секрети наших домашніх улюбленців. Що ж вони поробляють, коли їхніх власників немає вдома? Невже сумирно чекають на своїх господарів? Відповіді на свої питання Ви обов’язково знайдете переглянувши цей мультфільм.

2. Драма "Капітан Фантастік". 

Головний герой фільму – Бен, не сприймає сучасне сусіпльство.  Тому разом з дружиною і шістьма дітьми він переїхав у глухі ліси. І лише трагічний випадок змусить цю родину повернутись у великий світ. 

3.Фентезі-фільм "Дракон Піта". 

Багато років старий майстер зачаровував місцевих дітлахів розповідями про жорстокого дракона, який ховається в дрімучих лісах. Все це могло б залишитися просто небилицями, але одного разу донька майстра зустрічає незвичайного хлопця..

4. Кримінальна істороія "Будь-якою ціною".

Кінокартина про двох братів, які заради порятунку батьківської ферми, яку банк хоче забрати за борги, вирішили будь-що дістати гроші і викупити ферму. Ось тільки заробити кругленьку суму грошей брати вирішили не зовсім законним чином. І як назло, їхні злодіяння розлідує шериф якому вже пора на пенсію, тільки наостанок він хоче "гарно піти".

5. Мультфільм "Барбі: зоряні пригоди". 

Барбі та її домашній улюбленець Попкорн живуть на прекрасній планеті, в оточенні дивовижних пейзажів. Але безтурботному життю приходить кінець, коли стає відомо про страшне явище: одна за одною яскраві сяючі зірки на небосхилі починають тьмяніти. Барбі відправляється на Головну планету, щоб краще розібратися в тому, що відбувається.

Додамо, що більше цікавих заходів у Львові Ви можете дізнатись із розділу нашого сайту Афіша. 

Читайте також на нашому сайті: куди піти у Львові цього тижня: безкоштовні події з 29 серпня по 2 вересня, які варто відвідати.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...