• Головна
  • Повернення покемонів: чи бавляться у Львові у нову віртуальну забавку
Аналітика
23:18, 31 липня 2016 р.

Повернення покемонів: чи бавляться у Львові у нову віртуальну забавку

Аналітика

Pokemon Go - гра на межі реального та віртуального світу вже стала головною забавкою останніх тіжнів і б'є усі світові рекорди за популярністю. Гра, яка завоювала мільйони сердець у всьому світі дісталася і до Львова, і тепер завойовує симпатії жителів культурної столиці нашої країни.

У Львові вже створили фан-клуб нової гри. 

Підрахувати реальних шанувальників нової гри в Україні наразі просто нереально, адже офіційного релізу "покемонів" в нашій країні ще не було. Розробники гри підключають сервери нових країн поступово, і все через велику навантаженість з боку шанувальників. Та вже зараз можна говорити, що полювання на покемонів б'є усі можливі світові рекорди.

І незважаючи на те, що в Україні гра ще не офіційна, львів'яни все одно встигли відчути смак нової забавки. У соціальній мережі Facebook вже створена офіційна сторінка шанувальників нової гри – БандераЧу. У вільний час хлопці збираються разом йдуть ловити забавних монстрів.

познайомились під час гри у Pokemon Go

«В основному ми й познайомились під час гри у Pokemon Go. Після цього виникла ідея об’яєднатись і створити фан-групу, адже грати разом завжди веселіше. Збираємось компанією і вирушаємо ловити покемонів. В основному, це відбувається у центрі Львова, як правило там можна впіймати найбільше покемонів», - розповідає Олександр.

У чому суть гри. Аби долучитись до гри треба всього лише встановити додаток на телефон, який інтегрований із Google-картами. Після цього на смартфоні з'являється карта Львова  із анімацією самої гри. Після цього можна починати ловити покемонів.

"У грі є три команди - червоні, жовті й сині. Вони володіють так званими спортзалами, ти змагаєшся з ними, відбиваєш покемонів і намагаєшся потім утримати їх за собою. ", - продовжує Олександр.

Він запевняє - незважаючи на те, що покемони можуть з'являтисяся у найрізноманітніших місцях, льві'яни, які відпочивають у парках або на лавочках, реагують досить стримано, коли поблизу них з'являється людина із телефоном і наводить свій смартфон на них.

"Принаймні у мене жодного конфлікту ні з ким не було. У кращому випаку, люди розвертаються і йдуть геть"- запевняє гравець у покемонів.

Історія та розвиток забавки.

Перші покемони з'явилися ще у далекому 1996 році, зусиллями японської компані "Nintendo".  Ідея тодішньої гри була досить простою: спеціальні тренери ловили диких покемонів, тернували їх, після чого у монстрів з'являлися свої суперздібності і вони змагалися з покемонами інших команд. До слова, вбивити маленького монсрика було неможливо - він лише на деякий час втратити свідомість або здатися може його тренер.

Покемони у кафе.

Наразі ж нова супергра про покемонів збагачує гаманці не тільки своїм творцям. У Львові кафе та ресторани вирішили скористатися ажіотажем навколо нової гри - власники купують спеціальні спеціальні додатки для Pokemon Gо, за допомогою яких можна зловити покемонів.

В нашому закладі є два покемон-слоти 

"В нашому закладі є два покемон-слоти, якщо адекватний девайс, то можна просто сидіти у закладі і ловити монстрів. Люди приходять і ловлять покемонів. Я й сам пробував, але я пограв 2 дні, зрозумів що їх нікому не можна віддати і перестав бавитись", - розповів власник одного із закладів Львова пан Андрій.

Втім, великий ажіотаж навколо цієї гри не завжди є позитивним. Так, на сайті президента України з'явилася петиція, в якій автор звернення вимагає заборонити гру в Україні.За його словами, ця гра може призвести до повної деградації школярів та студентів, а також може викликати залежність від віртуального світу.

А у Львові "жертвою" гри у Pokemon Go став водій, який припаркував своє авто у забороненому місці. Коли до нього підійшли патрульні виявилося, що чоловік загрався у супергру і просто не помітив, що припаркував свій автомобіль під забороненим знаком. 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #Pokemon_Go #гра #новини #032_ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...