• Головна
  • Курйози тижня: головнокомандувач Савченко, зрада в ФСБ, Rammstein і Путін, дружба Бандито і Луїджі
12:30, 3 липня 2016 р.

Курйози тижня: головнокомандувач Савченко, зрада в ФСБ, Rammstein і Путін, дружба Бандито і Луїджі

Головнокомандувач Савченко

Народний депутат Надія Савченко заявила, що готова очолити міністерство оборони. Легендарна в'язень несподіванно знизила рівень своїх політичних амбіцій, оскільки раніше збиралася стати президентом.

Що правда, наразі Надія вважає, що президент Україні не потрібен.

Ідеально просто Савченко сформулювала і те, як буде виглядати «реформування» оборонного відомства.

«Так ось, капітан - це рівень підполковника, командира бригади, підрозділу, батальйону. Полковник, командир бригади - це рівень Генштабу. Решта в Генштабі - це просто батальйони полковників, це генерали, яких у нас дуже роздутий штат», - зазначила Савченко.

Також Надія максимально легко сформулювала, чому українська армія не повинна закуповувати нові літаки і системи ППО - над нами «ворожа авіація ще не літає».

А ось коли полетить - якраз час і настане. З огляду на те, що Надія Савченко щиро вважає, що для припинення війни в Донбасі потрібно посміхнутися Захарченко та Плотницькому, а також швидше надати «республікам» особливий статус - шанси стати міністром оборони у Надії Савченко є. Тільки швидше «ДНР» і «ЛНР».

"Найбільший" провал ФСБ

Загальновідомо, що сучасній російській владі довготривале сидіння на троні забезпечують три кити - гроші, силовики і пропаганда. З грошима, як недавно популярно пояснив прем'єр Медведєв, проблеми, а тепер ще, як виявилося, згубний вплив Заходу привернув у свої мережі кращих з кращих - випускників академії ФСБ.

У Мережі з'явилися відео та фото, на яких зафіксовано, як випускники академії ФСБ катаються на 28 "Гелендвагенах" в Москві.

Генерал-майор ФСБ у відставці Олександр Михайлов звинуватив майбутніх силовиків у зраді Батьківщині. Він заявив, що співробітники ФСБ не повинні викладати у вільному доступі фото і відео, на яких видно їхні обличчя. Більш того, він засудив, що молоді люди розмістили в інтернеті колективне фото, на якому написані всі прізвища випускників.

"Це взагалі зрада Батьківщині! Зрада інтересів служби в повному обсязі. Ніхто не знає, де ці пацани будуть служити. Як можна фотографії, по суті, вже співробітників ФСБ, викладати в мережу?" - обурюється Михайлов.

Загалом, без грошей і з такими мажорами в ФСБ - перспективи у нинішньої еліти Росії вельми невтішні. А попереду 2017 рік ...

Як з Тіля зробили «розп'ятого хлопчика»

Немає ЗМІ «правдивіше» російських. Про це в Україні з часів «розп'ятого» в Слов'янську хлопчика і «по-звірячому знищених» у Львові снігурів знає кожна дитина. Але непідготовлені західні зірки, які приїжджають у Росію, наївно продовжують дивуватися, як можна легким рухом фотошопа біле перетворювати в чорне.

Розтиражована РосЗМІ новина, що лідер Rammstein Тілль Ліндеманн дуже любить персону російського президента Володимира Путіна, виявилася фейком.

8a87c47318fe5ef3

Тілю Ліндеманну не тільки приписали слова, які він не вимовляв, але і для більшої переконливості «переодягли» його за допомогою фотошопу в футболку з його «кумиром» Володимиром Путіним.

Лідер Rammsteiт розлютився від побаченого в російській пресі. "Все це повна нісенітниця! Ми грали в Москві 19 червня. Друзі російського промоутера Еда Радникова підійшли до мене до початку концерту і сунули мені в руку телефон зі словами:" З привітом від Володимира Путіна ". Після цього мене запитали, як мені подобається Москва. Тоді я підняв великий палець вгору і сказав: "Москва - чудове місто". Ось і все!"


b1a5067e8d942dda

Пригадується старий радянський анекдот. Француженка вперше приїхала в СРСР і, прогулюючись по Москві, звалилася в не обгороджену яму, де йшли будівельні роботи. Мадам насилу вилізла і, чортихаючись, запитала:

- Ну невже не можна було відмітити це місце прапорцями?!!
- Мадам, ви, коли кордон перетинали, прапори бачили?

Немає повісті прекрасніше на світі, ніж дружба Бандито і Луїджі

Шотландський висловухий кіт Луїджі і мопс по кличці Бандито стали символами справжньої дружби.

1467362530-5250-mops
 
Власники тварин 27-річний норвежець Фінн і 32-річний британець Себастьян придбали спеціальну коляску для перевезення собак, однак транспортний засіб припав до душі і коту. Господарі почекали, поки тварини звикнуть до придбання і почали поступово привчати вихованців до подорожей.

1467362560-8639-mops
 
Пара з тваринами відвідала ряд національних парків Іспанії, зокрема, Сьєрра-Невада, Сьєрра-де-лас-Ньевес, природні парки Гарраф і Монтсеррат. Крім того, вони пройшли по знаменитій паломницькій дорозі "Шлях святого Якова".

Wx600_582894

Віримо, що у суперняшних Бандито і Луїджі попереду ще багато-багато прекрасних спільних подорожей.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Савченко #Путiн #ФСБ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...