• Головна
  • Львівські активісти незадоволені можливими кадровими призначеннями у новій поліції (ФОТО)
13:40, 16 листопада 2015 р.

Львівські активісти незадоволені можливими кадровими призначеннями у новій поліції (ФОТО)

"Нову поліцію старими методами?" – листівки з такими написами заполонили центральні вулиці міста. Їх розвісили активісти з "Громадського сектору Майдану Львова".

Про це з місця події повідомляє кореспондент 032.ua.

Одна із листівок висить на вулиці Валовій. На ній написано: "Нову поліцію старими методами? А як же відкритість, конкурс, контроль?". Перехожі зупиняються біля листівок, однак не можуть зрозуміти їхню суть.

"Чесно кажучи, навіть не здогадуюся, для чого розвісили ці листівки. Як я зрозумів, то існують якійсь проблеми у новій поліції", – припускають перехожі.

Львівські активісти незадоволені можливими кадровими призначеннями у новій поліції (ФОТО), фото-1

Як вдалося з'ясувати кореспонденту 032.ua, листівки з написами розвісили активісти "Громадського сектору Майдану Львова". Ними вони висловили своє невдоволення можливими кадровими призначеннями нової поліції.

"Ми вимагаємо, аби переатестація старих правоохоронців проходила під контролем громадськості. Також їх призначати на керівні посади мають тільки за результатами публічного конкурсу. Тобто ми за відкриту інформацію про кадрову політику", – пояснюють активісти.

Подібну реакцію активістів викликали, зокрема, чутки, мовляв, одіозний екс-керівник ДАІ Богдан Мицак має зайняти керівну посаду у новій поліції. За їхніми словами, його навіть не можна допускати до переатестації.

"Богдан Мицак порушував правила дорожнього руху. Усі пам'ятаємо, як він втікав з машини, аби уникнути штрафу", – додають активісти.

Львівські активісти незадоволені можливими кадровими призначеннями у новій поліції (ФОТО), фото-2

У прес-службі львівської поліції заявили, що про, буцімто, про нове призначення Богдана Мицака чують вперше і їм нічого не відомо.

Львівські активісти незадоволені можливими кадровими призначеннями у новій поліції (ФОТО), фото-3
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...