Відомий американський бренд дитячого одягу Carters був заснований в далекому 1865 році підприємцем Вільямом Картером. Пройшло вже багато часу, проте і сьогодні модний і красивий одяг Картерс для дітей від народження і до 14 років користується величезною популярністю серед батьків і дітлахів у всьому світі. Запорукою успіху компанії є висока якість товару, використання останніх модних тенденцій і доступні ціни. 

Всім батькам важливо знати, що їх новонароджений малюк почуває себе комфортно та зручно. Тому при виготовленні дитячого одягу для немовлят Сarters приділяє особливу увагу матеріалу: він повинен бути натуральним, гіпоалергенним і приємним. Внутрішні шви на одязі для новонароджених Сarters м'які, декоративні елементи, аплікації, бантики, квіточки, легкі і не відчутні, а всі тканини мають приємні пастельні кольори, що заспокійливо впливають на психіку малюка. 

Ще однією перевагою дитячого одягу з США Картерс, що порадує українських батьків, тривалий термін служби всіх речей цієї торгової марки: вони не линяють, не розтягуються, зберігають первісний вигляд навіть після численних прань і тривалого носіння. 

Дитячий одяг Carters виділяється серед інших торгових марок величезною кількістю нових колекцій, моделей унікального дизайну, високою якістю матеріалів і доступними цінами. Вся продукція практична і функціональна, відрізняється оригінальним і стильним дизайном, відмінно носиться і зберігає первинний зовнішній вигляд після численних прань, не втрачаючи яскравий колір і форму. Бренд Carter's розміщує свої виробничі майданчики по всьому світу, зокрема в Китаї та країнах Азії, при цьому зберігаючи єдині стандарти виробництва і незмінну якість виробів. 

Не дивлячись на те, що ця всесвітньо відома компанія знаходиться в Америці, купити оригінальний дитячий одяг Carters ви зможете в Україні, відвідавши інтернет-магазин дитячого одягу http://www.nestling.com.ua/ua/.

В асортименті магазину Нестлінг представлений широкий вибір дитячих речей Carters для різних вікових категорій від 0 до 14 років: барвисті бавовняні боді та флісові чоловічки сліпи для новонароджених діток, комплекти і костюмчики для немовлят, одяг для старших дітей, призначений для урочистих подій, для дитячого садка і прогулянок, різноманітні кофтинки, футболки і реглани, зимові дитячі куртки, джинси та джинсові і вельветові комбінезони і багато іншого. Магазин пропонує великий вибір дитячого одягу Картерс за вигідними цінами з доставкою по всій Україні.