Будівництво багатоповерхових будинків є складним та об’ємним процесом, який потребує великих матеріальних витрат для придбання матеріалів, технічного забезпечення та оплати людських ресурсів. Також крім вищеперерахованих складових до кошторису входять ще багато компонентів.

Група «Фундамент» має у своєму арсеналі усе необхідне для виконання будівельних робіт максимальної складності. Зведення висотних будинків є пріоритетом в її роботі. Компанія має великий практичний досвід зведення житлових, соціальних та адміністративних будинків, який бере свій початок з далекого 1961 року. Саме тоді почалась будівельна історія компанії на теренах столиці України.

Окрім значного досвіду група має необхідні складові для зведення комфортних будівель, а також оформлення прибудинкових територій. Власне проектне бюро та транспортна компанія забезпечують виконання:

  • транспортних перевезень;
  • будівельно-монтажних робіт;
  • архітектурного та інженерного проектування.

У своїй роботі БГ ФУНДАМЕНТ використовує усі новітні технологій для покращення та прискорення процесу забудови.

Якщо ви бажаєте жити у комфортному та красивому будинку, який відповідає усім потребам сучасного житла, то житлові комплекси компанії це те що вам треба. Придбати квартиру напряму від забудовника, яка знаходиться у чудовому будинку є вдалим ідеєю, яку вам допоможе реалізувати будівельна група Фундамент.

Проектування та будівництво багатоповерхівок компанія здійснює у найкоротші строки з високих рівнем якості. Сучасні комфортабельні будівельні комплекси у районах з розвиненою інфраструктурою є пріоритетом роботи компанії.

Також компанія надає послуги щодо реконструкції та капітальному ремонту будівель житлового, соціального та адміністративного направлення. Для виконання вищезазначених робіт мають усі відповідні дозволи та ліцензії.

Співпраця з групою дає смогу партнерам отримати готовий будинок. Всі роботи щодо проектування та супроводження проектів для отримання необхідних узгоджень виконуються спеціалістами компанії.