Один з факторів, що визначають інтер'єрне рішення, це двері. Вони повинні поєднувати в собі високу якість і естетично вписуватися в антураж. Оформлення двері може також вражати вишуканістю і виглядати оригінально і ексклюзивно. Вона може бути оброблена різьбленням по дереву, прикрашена фрескою або вставками зі скла.

Якщо вам потрібна презентабельна конструкція для оформлення внутрішнього інтер'єру, то її допоможе підібрати магазин дверей levhurt.com.ua. Але на що орієнтуватися при покупці?

Найякісніші двері виробляють з дерев'яного масиву або натурального шпону. Даний матеріал – безпечний і екологічний. Важливо, що б при фарбуванні використовувався нешкідливий і нетоксичний лак. Якість покриття, нанесеного на полотно двері, можна перевірити на місці. Треба натиснути нігтем на поверхню. Якщо залишилася вм'ятина, то значить лак не дуже хорошої якості. Якщо ніготь не уразив поверхні, то покриття відповідає всім вимогам щодо якості.

Забарвлення полотна повинне бути однорідним, чистим і глибоким, без вкраплень, цяток і точок. Текстура дерева має чітко проглядатися. Недобросовісні виробники тонують дерево, щоб замаскувати його погану обробку. Для перевірки треба просто провести долонею по поверхні полотна. Якщо матеріал якісний, не повинно бути ніяких шорсткостей і нерівностей, долоня має відчувати приємне тепло.

Всі торці двері не можуть мати відмінностей, ні за кольором, ні за якими іншими показниками. У місцях з'єднання решіток, рамок, багетів не допускаються ні щілини, ні тріщини, ні подряпини. Також дані деталі повинні бути ретельно підігнані, ніяких нахлестов бути не може.

При вимірі конструкції, діагоналі мають бути однакові, це означає що у двері правильна геометрія. Необхідно подивитися уважно на полотно з торця. Воно не повинно бути у вигляді вісімки. Якщо спостерігається такий ефект, то з часом він може збільшитися.

Якщо є скляні вставки, то скло в них має бути загартованим або триплекс. Його кріплення повинно бути надійним. Перевірити його можна якщо злегка потрясти двері. Якщо буде чути хоч найменше деренчання, то скло встановлено неякісно. На склі не повинно бути ніяких ні митних ні жирних плям. На дорогий двері ніколи не встановлюють дешевих стекол і для їх кріплення не використовують дешеві компоненти. Герметики та ущільнювачі використовуються силіконові. Накладають їх акуратно, без патьоків і крапель.

Колір і текстура коробки, лиштв і дверного полотна повинні бути однакові. Коробка обов’язково  укомплектовується ущільнювачем.

Якщо все зроблено правильно, то в руки покупця потраплять добротні і якісні двері, які будуть радувати протягом тривалого часу. Вибирати колір і фактуру двері бажано взявши з собою зразок інтер'єру (шматок шпалер, ламінату або плитки). Так можна буде попередньо визначити, як двері гармоніють з навколишнім оточенням.

Пам'ятайте і про дизайн кімнати. Двері мають відповідати йому. Так, міжкімнатні двері класика можна купити на сайті http://levhurt.com.ua можна купити на сайті http://levhurt.com.ua. За допомогою таких конструкцій можна ефектно оформити кімнату кантрі або шале. Чи є у магазина відповідні рішення для новаторських інтер'єрів? Зрозуміло, подивитися варіанти ви можете в онлайн-каталогах.