Краща пора року для подорожі до Львова

Львів ніби український Париж приваблює не тільки своєю архітектурою, проте і атмосферою та людьми. Це одне з найпопулярніших міст України для візиту, яке щотижня приймає тисячі туристів. І якщо Ви також бажаєте погуляти по столітнім вуличкам цього романтичного та чарівного центру культури і історіє, не відкладайте планування подорожі на завтра, тим більше, якщо квартиру на добу можна знайти всього за декілька хвилин за допомогою сайту Oneday.ua. Багато відвідувачів вважає, що саме взимку у Львові панує особливий настрій Різдва, все місто прикрашено різнокольоровими ліхтариками та іграшками, а на площі Ринок по традиції установлюють велику ковзанку та ялинку.

Ви можете орендувати затишний будинок з каміном за допомогою oneday.ua від власника у передмісті, та провести незабутні зимові канікули всією сім’єю. Але, якщо Вас цікавить історичний парк під відкритим небом «Шевченківський гай», то його краще відвідувати виною, або осінню, коли можна гуляти на свіжому повітрі серед реконструкцій традиційних українських хат та будівель. В теплу пору року краще знімати апартаменти з кондиціонером, обираючи серед широкого асортименту на сайті.

Як розрахувати свій час у Львові раціонально?

Для того, щоб встигнути оглянути якомога більше пам’яток культури та архітектури, варто ретельно планувати свій час. І з самого початку враховувати всі моменти подорожі, та побажання.

Вдале розташування квартири, яку Ви зніматимете має важливе значення, і за допомогою сервісу http://lviv.oneday.ua/ можна знайти житло від власників в самому центрі Львова. Апартаменти з вдалим розташуванням мають наступні переваги:
•    Не потрібно витрачати час та кошти на громадський транспорт та дорогу взагалі
•    З вікон відкривається чудовий краєвид
•    Можна пішки дістатися до основних туристичних принад
•    Можна гуляти ввечері і не боятись, що не встигнете на останній автобус

Звичайно, квартира на добу на Площі Ринок та центральних вулицях обійдеться Вам дорожче ніж на окраїні, проте за допомогою сервісу Ви зможете зекономити. По-перше, Вам не доведеться користуватися послугами посередників, а бронювання і оренда зі svitrent.ua здійснюється без комісій. А, по-друге, Ви зможете домовитися про знижку з власником.

Орендувати квартиру у Львові на добу від власників на Oneday.ua

Питання нерухомості, особливо на ніч або на тиждень стоїть у Львові доволі гостро, адже це місто як ніяке інше приймає багато туристів. Проте Ви можете знайти та зняти затишну квартиру від власників за допомогою зручного сайту Oneday.ua, на якому є велика кількість оголошень.

Цей сервіс пропонує своїм відвідувачам послуги бронювання та оренди нерухомості на добу без посередників. Ви зможете дозволити собі чисту квартиру на тиждень з хорошим ремонтом, та всіма необхідними аксесуарами для більш ніж комфортного проживання.  На сайті представлені різні варіанти житлової площі в різних районах міста та за різною ціною.